Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

hanka_andrus 12:29, 05 sie 2016

Przeważnie sprzedają wrzosy z takim filcem w doniczkach, i niby go się pozbywałam, ale i tak po jednym sezonie wrzosy wypadały.

Miłe odwiedziny były, Violetko, trochę mało atrakcji dla krasnalek było, ale skoro miło wspominają, to już nie marudzę. Dary losu zagospodarowane, bo od dwóch dni pada. dziś może po kolejne ogrodowizny uda sie wyskoczyć między kroplami. Bo coś robić trzeba z tym co urosło.

BasiuLT, Gobasiu, Izabelko, czasami przez niewiedzę, albo niewłaściwą pielęgnację coś uda się "zamordować" ale to tylko w ramach nauki na przyszłość.
Następnym razem dbamy lepiej, albo rezygnujemy z takiego delikwenta kłopotliwego.

Miłego dnia Wam życzę. Na południu super grzeje, a u mnie +16 i leje! Brr

rozajerycha 14:30, 05 sie 2016

Haneczko mam nucić Ci na dobranoc kołysanki ???
Basilikum 14:52, 05 sie 2016

a to pogode mamy taka sama
eda 16:29, 05 sie 2016

oj tak tak leje leje i leje beee ale co tam mogę posiedzieć z wami to plus buziaki Hanusia lecę dalej buziaki rozdawać Miłegooo
Anda 17:02, 05 sie 2016

Haniu, co za zbiory borówkowe, wow. Chyba jakaś dużą donice muszę sobie sprawić i spróbować takie wyhodować. U mnie ziemia zasadowa, to do ziemi nie zasadzę. Kwiaty też masz prześliczne. Czy białe czy trendy wszystkie ładne
Pisałyśmy sobie kiedyś o róży Souvenir de St. Anne's i wreszcie ją mam. Jak mi się dobrze zadomowi to może uda mi się w przyszłym sezonie dla Ciebie gałązkę uciąć i wysłać Fotek jeszcze nie pokazywałam, jak bedą, to dam znać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gobasia 18:00, 05 sie 2016

U was leje deszcza u mnie pot oczy zalewa taki upal juz drugi dzień ...ale od jutra już chlodniejpodobno?
hanka_andrus 18:04, 05 sie 2016

rozajerycha napisał(a)
Haneczko mam nucić Ci na dobranoc kołysanki ???
.
Marteczko, nie musisz, wybudziłam się i klops w nocy zasnąć znów nie mogłam, ale we dnie podsypiałam na kanapie , stąd pewnie bezsenność

hanka_andrus 18:08, 05 sie 2016

Basiu, tak nas pogoda podzieliła,
was słoneczkiem praży,
u mnie chłód i leje po twarzy.
Ale od jutra Wam też poleje,
i prognoza sie sprawdzi, mam nadzieję.

hanka_andrus 18:11, 05 sie 2016

Anda napisał(a)
Haniu, co za zbiory borówkowe, wow. Chyba jakaś dużą donice muszę sobie sprawić i spróbować takie wyhodować. U mnie ziemia zasadowa, to do ziemi nie zasadzę. Kwiaty też masz prześliczne. Czy białe czy trendy wszystkie ładne
Pisałyśmy sobie kiedyś o róży Souvenir de St. Anne's i wreszcie ją mam. Jak mi się dobrze zadomowi to może uda mi się w przyszłym sezonie dla Ciebie gałązkę uciąć i wysłać Fotek jeszcze nie pokazywałam, jak bedą, to dam znać

Jestem ciekawa tej róży, czekam na zdjęcia. Na patyczki, niekoniecznie. Nie rób sobie kłopotu. W moim grajdołku i zwykłe róże pasują.

hanka_andrus 18:14, 05 sie 2016

Dziś musiałam sie uwijać w ogrodzie. Leje cały dzień, w domu luzy, postanowiłam jednak ukraść jedną godzinę. To wynik grabieży. Teraz do przdetwórni!