Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

eda 08:28, 30 gru 2016

Hanuś trzymaj się mocno bo my trzymamy żeby zdrowo było szczęśliwie i rodzinnie bez zawirowań przez następny Nowy 2017 rok!!! buziaki i uściski dla całej rodzinki wraz z piesiem

BasiaLT 13:00, 30 gru 2016

Haniu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
hanka_andrus 15:30, 30 gru 2016

Czas szykować nowe kalendarze!
Ciekawe co nam Nowy Roczek zdarzy?
Wiem, wiem! Nowych zmarszczek krocie,
jesienią i wiosną trochę pracy w błocie,
latem "łąk" naszych koszenie,
w w całym sezonie ogrodu odchwaszczenie!
Ale po cichu liczę,
że słońce łaskawie ku nam skieruje swe lico,
nie za mocno przypiecze, roślinki ogrzeje,
i na piękne widoki zostawi nadzieję.

I z takim nastawieniem jutro o północy
będę sobie życzyć na ten sezon mocy!

hanka_andrus 15:41, 30 gru 2016

Kochani, wróciłam! Za wszystkie wpisy w czasie mej nieobecności serdecznie dziękuję! Mam nadzieję, że we własnych rodzinach znaleźliście w czasie świąt wiele okazji do serdecznego śmiechu, i czasem pozwoliliście łzie spłynąć cichaczem po policzku!
A dziś ogłaszam otwarcie mojego nowego sezonu ogrodowego!

Wszystkich ponownie zapraszam do odwiedzin, może jeszcze będę umiała obsługiwać komputer? I w trakcie wizyt tu i ówdzie parę fotek pstryknę, żeby móc z wami się podzielić, i moimi sukcesami ogrodowymi, i radością życia.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2017!

yolka 15:59, 30 gru 2016

Ale fotę pod życzeniami toś strzeliła akuratną Co za humor - jesteś z tej samej bandy

Dla Ciebie także pomyślnego 2017
gobasia 16:08, 30 gru 2016

Ha ha ha ..To się zaopatrzyłaś na powitanie Nowego Roku Tyle gorzały!!!

Ach ty figlarko...Haniu ,życzę Ci oby humor cię nigdy nie opuścił ...i czuję się zaproszona na otwarcie nowego sezonu
hanka_andrus 16:08, 30 gru 2016

Jolu, Basiu, toć szykuje się najweselsza noc w roku! Trzeba mieć odpowiednie zaopatrzenie! Częstujcie się! Można i dziś zaczynać, jak już jest weekend!

Nikt nie każe spróbować z każdego pojemnika, ale mieć nie zaszkodzi!
Wzajemnie życzę dużo zdrowia!
Rumianka 17:16, 30 gru 2016

Ożesz w mordę jeża...gdzie ten stół stoi, może nie daleko to też się załapię... Haneczko, wszystkiego co najlepsze, najzieleńsze, najpiękniej pachnące i jakże kojące, życzę Ci na Nowy Roczek...
hanka_andrus 17:26, 30 gru 2016

Dziękuję Elisko! I na ogólnym życzenia po kaszebsczi czytałam, imponujące! Dziękuję również i za tamte! Mam nadzieję, że zapowiadana wiosna wkrótce nadejdzie, wszak już zostało tylko 60 dni!

Powolutku kompletuję sprzęt! Mikołaj zaopatrzył mnie w żyłkę do podkaszarki, trzonek do wideł, nawozy do roślin, odzież nie koniecznie roboczą itp.
Teraz już mi tylko na słoneczko wypada wyglądać. A póki co, czytam, zaglądam na ulubione wątki i ślę buziaki dla zaglądających do mojego.

Oby nam się dobrze działo!

zbigniew_gazda 13:10, 31 gru 2016

Dziękujemy Haniu za piękne życzenia. Dla Ciebie i Rodziny zdrowia, spełnienia marzeń. Niech Nowy Roczek będzie miły i przyjazny.