Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Rumianka 11:46, 26 kwi 2018

Milka napisał(a)

a na złomowisku taki metalowy stolik za 10zł kupiłam, teraz renowacja i będzie pod klonem
]
Takie skarby znajdujesz, że zapragnęłam tez wybrać się w takie miejsce...a nóż...
danuta_szwajcer 12:51, 26 kwi 2018

Milka napisał(a)

Danusiu dzięki, mam nadzieję, że się nie rozczarujesz już blisko
Pogadamy sobie
Montany to powojniki górskie, na bank sobie u ciebie poradzą, kupuj i dawaj na pergolę.
Ja w ogóle podziwiam, jak ty sama dajesz radę??
Ja rano kilka dali posadziłam, jedną laurowiśnie przesadziłam, podlałam i tyle.
A dziś koło 16 kominek mąż kupi, i będę jak na szpilkach, co wybierze do Imprezowni.
Fachowcy tam skończyli, eMus listwy przypodłogowe robi i cegłę klinkierówkę pod kominek-kozębuziaki

No co Ty, nie rozczaruje sie bez obaw Ale odpoczynek i leniuchowanie też mi sie już marzy, teraz tydzień odpoczne od fizycznej pracy i mam nadzieje, że wnusie bedą słodziaki Ale jakie tyły będe miała znowu. Musze potem dokonczyc te rabaty z elatami i jeszcze kwiatow dokupic. Po poludniu miałam podkaszanie zrobic i dokosic co wczoraj już nie dałam rady ale pada tylko ciekawe na jak długo? No to imprezownia będzie prawie gotowa? Super miejsce będziecie mieli Pozdrawiam
danuta_szwajcer 12:51, 26 kwi 2018

Milka napisał(a)

Danusiu dzięki, mam nadzieję, że się nie rozczarujesz już blisko
Pogadamy sobie
Montany to powojniki górskie, na bank sobie u ciebie poradzą, kupuj i dawaj na pergolę.
Ja w ogóle podziwiam, jak ty sama dajesz radę??
Ja rano kilka dali posadziłam, jedną laurowiśnie przesadziłam, podlałam i tyle.
A dziś koło 16 kominek mąż kupi, i będę jak na szpilkach, co wybierze do Imprezowni.
Fachowcy tam skończyli, eMus listwy przypodłogowe robi i cegłę klinkierówkę pod kominek-kozębuziaki

No co Ty, nie rozczaruje sie bez obaw Ale odpoczynek i leniuchowanie też mi sie już marzy, teraz tydzień odpoczne od fizycznej pracy i mam nadzieje, że wnusie bedą słodziaki Ale jakie tyły będe miała znowu. Musze potem dokonczyc te rabaty z elatami i jeszcze kwiatow dokupic. Po poludniu miałam podkaszanie zrobic i dokosic co wczoraj już nie dałam rady ale pada tylko ciekawe na jak długo? No to imprezownia będzie prawie gotowa? Super miejsce będziecie mieli Pozdrawiam
Basilikum 13:57, 26 kwi 2018

Irenko tyle sie u Ciebie dzieje, ze nie nadazam. ogladam i ogladam i gapie sie na te Twoje cuda
co to za wstretne kwiasne deszcze padaja na Twoj ogrod i nizcza Ci rosliny brrrr a sio
Kindzia 14:02, 26 kwi 2018

Milka napisał(a)

Może jeszcze wyjdzie , niedawno posadziłam
Oj mam dobra...a chwastów jeszcze więcej, zaczynam o korze myśleć, miałam ją przez kilka lat, nie zdała egzaminu u mnie, no ale te chwasty

Byłam przekonana, że tu u Ciebie czerwoniastego widziałam...sklerozę już mam zaawansowaną najwidoczniej...

Kora Ci egzaminu nie zdała? Dlaczego? U mnie jest i faktycznie chwasty bardzo ogranicza.
Milka 14:55, 26 kwi 2018

RUMIANKA
Sprawdza się stolik, kawusia już na nim staławybierz, cuda można wyszukać

DANUSIA Z LILIOWEGO
Powiem, że jak czasami brak czasu, szybciej się zrobi, a wnusie radochy dostarczą
A u nas przed chwila w mieście, deszcz ze śniegiem no i w nocy tylko +1, ale zmiana, wieje do tego i zimno się robi.

BASILIKUM
No coś nowego stale, jakby mało było prac
nie wiem co z tymi deszczami, ale bezwarunkowo one winne.
A jakoś 2 dni temu taki smród jakiś chemikali był w powietrzu, z 30 minut, że myślałam ze zemdleję.

KINDZIA
Podobny do czerwonego miałam, ale nie krwisty.
Jak się zobaczymy, o korze opowiem, ale kto wie czy coś nie zacznę realizować, tylko tej kory u mnie to na tony trzeba
dominika_ 16:49, 26 kwi 2018

To jeszcze nie jest ze mną tak najgorzej jak rozpozonaję różnicę w magnoliach. Masz rację Irenko Gienka nie prezentuje się tak spektakularnie.
Milka 17:25, 26 kwi 2018

Bardzo dobrze z tobą jest
Ciekawa jestem Gienki za kilka lat, ona bardzo szybko rośnie i nabiera masy, już w tym sezonie ciut ją ciachnę, najlepiej teraz lub początkiem maja
ElzbietaFranka 18:00, 26 kwi 2018

Ja u ciebie a ty u mnie, przegladalam twoj watek od poczatku i wizytowke. Lubie sobie przypomniec jak dochodzi sie do tak pieknych ogrodow. Tez duzo przerobek zrobilas.
U nas teraz tez pada wiec ogladam co nie co. Zrobilo sie chlodno jest 12 stop a bylo 23 to duzy spadek, jakis front przechodzi.
Spisalam nazwe rodka bo najlepiej kupowac te ktore sprawdzone, ale sobie mysle, ze kazdy ładny jak zadbany.
18:09, 26 kwi 2018
fotki naogladane)) ...a ta twoja elata mnie zadziwia ...nie wiem czy jeszcze ktoś ja ma ?......moja koszmar ...wywalam ...posadze hakone ...bo nie ma na co patrzeć.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies