Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 10:36, 01 maj 2018

frezja napisał(a)
Irenko, czy azofoska rozsypana po nawozie jesiennym ( tak..jesiennym )nie spali trawnika ?? biegałam w burzy i ulewnym deszczu..z pojemnikiem jesiennego

Matulu, Ewciu, ja nigdy nic z trawnikiem nie robię, nie pomogę, pytaj dziewczyn, co dbają o trawnik, mój dziki, ale zielony i soczysty
frezja 10:38, 01 maj 2018

Milka napisał(a)

Matulu, Ewciu, ja nigdy nic z trawnikiem nie robię, nie pomogę, pytaj dziewczyn, co dbają o trawnik, mój dziki, ale zielony i soczysty

Nadgorliwość ogrodnika )
Urszulla 10:47, 01 maj 2018

Milka napisał(a)

Haniu, wiesz...nie zrobiło się czegoś od razu, to robi teraz, lata lecą, wszystko się starzeje i wymaga odnowy i tak leci nasz kabarecik
Wczoraj wracałam z pracy autobusem, ale fajnie, jak autem, to maksymalne skupienie, a tu luzik.
I zamiast siedzieć w domku, siedzieliśmy w Imprezowni, jejku jak tam fajniei nic nie robiliśmy. A dziś muszę dalie wysadzić, bo zmarnują się, a po południu syn z synową zabierają mnie do kina i na coś słodkiego, więc odpoczynek będzie buziaki

Taki luz jest każdemu potrzebny. Dziś nie ruszam się z ogrodu. Kawka wypita. Teraz litry wody i leżenie w półcieniu. I znów coś się wyduma a Twoje pomysły też ciekawe. Ciągle wracam myślami do momentu jak sadziłaś bukszpany w wielkiej ilości i tulipany a tyle od tego czasu się zmieniło
jolanka 11:04, 01 maj 2018

Irenko, piszesz o wieku? My zawsze jesteśmy baaaardzo młode, a że czasami chcemy odpocząć, to cóż Choroby? To tylko coś się komuś pomyliło z adresem

A tej ziemi to i tak Ci zazdroszczę
rozajerycha 11:15, 01 maj 2018

Radosnej majówki Irenko Miła
Milka 11:29, 01 maj 2018

frezja napisał(a)

Nadgorliwość ogrodnika )

Mądrze zrobiłaś, deszcz wykorzystałaś
Milka 11:31, 01 maj 2018

Urszulla napisał(a)

Taki luz jest każdemu potrzebny. Dziś nie ruszam się z ogrodu. Kawka wypita. Teraz litry wody i leżenie w półcieniu. I znów coś się wyduma a Twoje pomysły też ciekawe. Ciągle wracam myślami do momentu jak sadziłaś bukszpany w wielkiej ilości i tulipany a tyle od tego czasu się zmieniło

Ja nie bardzo umiem odpoczywć, nosi mnie
A roboty tyle, że nie wiem w co ręce włożyć
Oj zmieniło, u mnie to hurtowe sadzenie
Milka 11:31, 01 maj 2018

rozajerycha napisał(a)
Radosnej majówki Irenko Miła

Wzajemnie Martuś ale jutro do pracy, a potem 3 wolny
Milka 11:32, 01 maj 2018

jolanka napisał(a)
Irenko, piszesz o wieku? My zawsze jesteśmy baaaardzo młode, a że czasami chcemy odpocząć, to cóż Choroby? To tylko coś się komuś pomyliło z adresem

A tej ziemi to i tak Ci zazdroszczę

Jak ładnie to ujęłaś JoluJest czego zazdrościć, ziemia wspaniała dlatego przyjemnie w niej ryć
Aurelllia 11:46, 01 maj 2018

W tym wątku jest zawsze co pooglądać i poczytać Macham