Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

abiko 15:25, 08 lut 2019

Że też u was są takie miejsca ze wszystkim i niczym jednocześnie. W KRK jest kilka sklepów ale ceny mają taaakie, że tylko targ w niedzielę zostaje chyba.
Milka 15:41, 08 lut 2019

Sporo jest, jeszcze wszystkie nie wyczaiłam, a jeden mi zamaknęli
Gruszka_na_w... 17:39, 08 lut 2019

Milka napisał(a)

Sadź, bardzo polecam plus odmiana letnia Summer Snow, różnią się tylko ilością płatków i terminem kwitnienia

Do zapamiętania. Cudownie się ten łuk prezentuje.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
gogo 17:49, 08 lut 2019

Irenko, ale fajne inspiracje szyszkowe.
Czekam na Twoje dzieła, rób i chwal się
Wiem jakie twarde są szyszki sosnowe, chciałam ściąć każdą o połowę, bo takie chciałam przykleić do stożka styropianowego.
Nie dałam rady i szyszki wisiały całe na choince
zbigniew_gazda 18:28, 08 lut 2019

Nie no ten bucik z wystającą słomą jest obłędny. Masz farta Irenko.
Urszulla 22:52, 08 lut 2019

Utknęłam na Twoich inspiracjach, szczególnie te deseczkowe z doniczkami w różnych odsłonach mi się podobają.. I ten niebieski bucik
mira 22:59, 08 lut 2019

trafiły się 4 dzbanuszki, urocze, każdy inny, ale jakby w jednym klimacie
był super stołek, ale miał małe uszkodzenie i nie wiem czy dałabym radę je usnąć, może jeszcze po niego wrócę, zabytkowy

oczywiście wracaj jak nie Ty to kto da radę - cenę negocjuj ostro

superowe zakupy poczyniłaś - uwielbiam takie
ElzbietaFranka 21:50, 09 lut 2019

Milka napisał(a)

Danuś, jesteś pierwsza! Jak się cieszę, mało zaglądasz i się martwiłam, jak to ja, stale się czymś martwię

Miluś nie wolno się zamartwiać dużo wiesz, że to nerwy a nerwy ściągają choroby. Lepiej być obojętnym lub śmiać się od ucha do ucha.

Prawie całe lato ciebie nie było teraz nam dajesz piękny pokaż. Lato byli piękne tylko trochę za mało deszczu więc rośliny to bardzo odczuły. U ciebie jednak wszystko takie nasycone barwa, widać że latałas z konewkami lub nawodnienie chodziło na okrągło.
Przyznam szczerze, że tak jak w zeszłym roku tak nigdy tyle nie podlewałam, aż się bałam, że moje źródełko (studnia) się zbuntuje i przestanie woda leciec. Pompa mi się popsuła w głębinowej panowie zapewnili mi, że mam bardzo wysoki poziom wody duże ciśnienie 1 m od ddna studzienki. Więc kamień z serca i dalej chuzia mogę podlewać.

Ogród masz piękny. Nie mogę tylko zaskoczyć raz widzę okiennice niebieskie drugi raz czerwone. Jak to się ma to są dwa budynki czy jeden tylko z jednej strony niebieskie z drugiej czerwone. Wierz mi, że patrzyłam i obracałam w każdą stronę tabletem.

Nie pisze ale jak się rozpędza to.,...

Pozdrawiam Milus
gosika67 22:08, 09 lut 2019

Butki świetne, dzbanki też ostatnio przytargałam.Jeden nawet taki sam jak u Ciebie, pozdrawiam.
Milka 06:06, 10 lut 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Do zapamiętania. Cudownie się ten łuk prezentuje.

Haniu dziękuję
Wiosną kwitnie montana Malyeen i roztacza niesamowity zapach, Summer Love tez pachnie, ale ginie wśród tych białych mocnych.