Że też u was są takie miejsca ze wszystkim i niczym jednocześnie. W KRK jest kilka sklepów ale ceny mają taaakie, że tylko targ w niedzielę zostaje chyba.
Irenko, ale fajne inspiracje szyszkowe.
Czekam na Twoje dzieła, rób i chwal się
Wiem jakie twarde są szyszki sosnowe, chciałam ściąć każdą o połowę, bo takie chciałam przykleić do stożka styropianowego.
Nie dałam rady i szyszki wisiały całe na choince
trafiły się 4 dzbanuszki, urocze, każdy inny, ale jakby w jednym klimacie
był super stołek, ale miał małe uszkodzenie i nie wiem czy dałabym radę je usnąć, może jeszcze po niego wrócę, zabytkowy
oczywiście wracaj jak nie Ty to kto da radę - cenę negocjuj ostro
Miluś nie wolno się zamartwiać dużo wiesz, że to nerwy a nerwy ściągają choroby. Lepiej być obojętnym lub śmiać się od ucha do ucha.
Prawie całe lato ciebie nie było teraz nam dajesz piękny pokaż. Lato byli piękne tylko trochę za mało deszczu więc rośliny to bardzo odczuły. U ciebie jednak wszystko takie nasycone barwa, widać że latałas z konewkami lub nawodnienie chodziło na okrągło.
Przyznam szczerze, że tak jak w zeszłym roku tak nigdy tyle nie podlewałam, aż się bałam, że moje źródełko (studnia) się zbuntuje i przestanie woda leciec. Pompa mi się popsuła w głębinowej panowie zapewnili mi, że mam bardzo wysoki poziom wody duże ciśnienie 1 m od ddna studzienki. Więc kamień z serca i dalej chuzia mogę podlewać.
Ogród masz piękny. Nie mogę tylko zaskoczyć raz widzę okiennice niebieskie drugi raz czerwone. Jak to się ma to są dwa budynki czy jeden tylko z jednej strony niebieskie z drugiej czerwone. Wierz mi, że patrzyłam i obracałam w każdą stronę tabletem.