Niesamowite masz te koleżanki i na bank doceniają też Twój wkład. Ja też wywalałam wszystko, a teraz zaczynam zbieractwo
nie mogę odżałować, że na początku ogrodowania spaliliśmy tralki dębowe, co za głupota, no ale to po poprzednikach i wyzbywałam się...
Wiosenny ruch jak w ulu, sporo już masz ogarnięte, ogród coraz bardziej uporządkowany. Temperatury u Was zawsze wyższe więc i wiosna przychodzi szybciej.
Korzenisz dalej swoje patyki z hortensji po przycięciu czy już masz wystarczająco tych roślin ?
No tak rzeczywiscie kola ze styropianu nie wpadlam na to. Moge palic dalej.
Mam sklep nie daleko ze wszystkimi artykulami z ktorych mozna cos zrobic. Wchodze podziwiam na palam sie po jakims czasie mi odchodzi wracam do realiow.
Muszelka pisze o robotkach jakie dzieci wykonuja z roznych materialow. Moja corka tez chodzila na takie zajecia do dzisiaj mam takie prace. Np makrama robotki ze sznurka do snopowiazalek.
Jeszcze na podarunki gosciom weselnym w prezencie otrzymali ptaszki ktore wykonywaly dzieci autystyczne takie male cudenka, kazdy inny.
Witam,
podglądam zdjęcia Wildcat, ponieważ zachwyciły mnie jej zdjęcia w internecie pokazujące pełne kwiaty zbliżone do róż. Ale czy one nie wyglądają tak tylko w pierwszej fazie kwitnienia, a potem upodabniają się do magnolii gwiaździstej?
Sylwia, 1 rok kwitnienia, były takie, jak w necie, czyli coś pomiędzy różą i piwonią, w drugim roku, pod koniec kwitnienia faktycznie się zmieniło, co mnie zaskoczyło, zobaczymy jak w tym roku, to ich 3 sezon, będę ją pokazywać, niemniej jest piękna i cudownie pachnie, płatki są dość mięsiste i kwitnie bardzo długo i deszcz nie odbiera urody kwiatom, pozdrawiam