Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 07:50, 28 kwi 2020

jęzor tak zrobiły
masa została pokryta takim preparatem, co nadaje powłokę satyny i połysk
do środka można by kwiat z donicą dać, ale boję się aby nie zniszczyć
napracowały się

chyba tam dam jednak, jakoś zabezpieczę, wybiorę roślinę o niebieskim kwieciu, może lobelia

KasiaBawaria 08:04, 28 kwi 2020

But niesamowity jest. Bedzie w domu czy na zewnatrz?

Moja laurowisnie tne, ale to waska odmiana i ma kwiaty nawet w srodku krzaka. Masakra z nia, ladna jest i tworzy ladny parawan ale te siewki mnie wkurzaja.
BASIA8 08:28, 28 kwi 2020

Irenko dziękuję za informację. Jak spotkam na necie to kupie 2 sztuki i zobaczę jak się sprawdzi. Wczoraj zamówiłam 5 sadzonek seslerii jesiennej i 2 małe hortensje - przy zamówieniu napisali- towar będzie u Ciebie do 45 dni roboczych. Niezły termin.
Pozdrawiam Serdecznie.
Dziękuję za informacje.
Milka 08:34, 28 kwi 2020

KasiaBawaria napisał(a)
But niesamowity jest. Bedzie w domu czy na zewnatrz?

Moja laurowisnie tne, ale to waska odmiana i ma kwiaty nawet w srodku krzaka. Masakra z nia, ladna jest i tworzy ladny parawan ale te siewki mnie wkurzaja.

Ja z wąskiej mam Otto Lyken, a twoja jaka?
Handluj nadwyżkami, laurowiśnie dość drogie
But tam, gdzie widać, pod dachem domku letniego.
Milka 08:35, 28 kwi 2020

BASIA8 napisał(a)
Irenko dziękuję za informację. Jak spotkam na necie to kupie 2 sztuki i zobaczę jak się sprawdzi. Wczoraj zamówiłam 5 sadzonek seslerii jesiennej i 2 małe hortensje - przy zamówieniu napisali- towar będzie u Ciebie do 45 dni roboczych. Niezły termin.
Pozdrawiam Serdecznie.
Dziękuję za informacje.

O rany, ale termin. Szybciej w ogrodniczym chyba kupisz
Fajna jest selseria, nie mam jej, ale traw aż nadto. Dziś znowu dzielę hakonki i daję w nowe miejsce, aby mi odpadło kancikowanie
KasiaBawaria 08:50, 28 kwi 2020

Sesleria jest super-po cieciu blyskawicznie startuje.Piekne lany sa juz w tym momencie. Cudnie wyglada przez caly rok.
BASIA8 08:52, 28 kwi 2020

U Mnie w okolicy nie kupie traw.Jak pytam w ogrodniczych sklepach to mi mówią że nie schodzą trawy i już od lat nie zamawiają. Kiedyś po namowach Pan sprowadził mi Zebiriusy i tez niezbyt chętnie. Ty masz bardzo dużo traw i jakie piękne. Miłego dnia.
BASIA8 08:56, 28 kwi 2020

Irenko na razie fotek brak u Mnie. Telefon został utopiony w kibelku, a ten drugi się nie nadaje-cały czas krzyczy brak pamięci- stary rumpek, ale jakiś trzeba mieć co by kontakt ze światem był.
sylwia_slomc... 10:43, 28 kwi 2020

Milka napisał(a)
ścianka z cyckami
obsadzone, musi się rozrosnąć
ja dumam, odnawiać ścianę, ale mąż nie chce, tak spatynowana, nadgryziona zębem czasu, bardziej do niego przemawia
w realu ładniej

dałam rojnik kaukaski, płożący, kwitnie w malinowym kolorze, a sam jest w kolorze szaro- błękitnym

Ogromnie mi się podoba ta ściana z donicami, jest rewelacyjnie
Kindzia 10:46, 28 kwi 2020

Tyle już przytargałam łubinów, od Ciebie przecież też...rosną w roku posadzenia i koniec. Teraz też nie wzeszły Mam jedynego od Bogusi, różowego, już spory, nie sieje się...ale się trzyma chociaż. W tym roku znowu łubiny dosadzę Zresztą pamiętaj, że znowu Ci uszczknę jak będziemy przejeżdżać...ale kiedy to będzie, kto to wie...