Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 15:01, 12 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Irenko.... jestem w niedoczasie, więc niczego nie pochwalę.. bo nie oglądam.. zostawiam delektowanie się na wolniejszy wieczór.. na FB Twoją wierną kopię widziałam

Przyszłam Ci życzyć tylko z okazji imienin 100 lat w zdrowiu, szczęściu, w otoczeniu kochającej rodziny , przyjaciół i pięknego ogrodu

Kwiatka nie wstawiam, bo masz swoje piękne ... ale zapraszam do siebie i weźmiesz jaki Ci się tylko spodoba

Buziaki.. i ani się waż ścinać włosów.. jak się ma takie liche jak moje to są krótkie, ale takie jak twoje mają być jak najdłuższe Uśmiech i włosy to Twoje największe atrybuty.. nie zmniejszaj ich

Aniu dzięki wiem, że tez masz sajgon, więc cieszy mnie, że zajrzałaś
Arybuty niewygodne, w krótkich włosach wygoda, póki co, kucyk stale, bo z ogrodu wszystko we włosach znoszę
Yellow River kwitła, czyli co rok juz tylko lepiej będzie, ale
krótko one kwitną

cudny orlik od Justyny
Anda 15:07, 12 maj 2016

Jejku jej, jak Ty masz pięknie w ogrodzie, fantastycznie Łubiny już nawet zaczynają u Cię kwitnąć. Cudownie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 15:08, 12 maj 2016

Mirka napisał(a)
Bądź tu człowieku zdrowy po takiej dawce energetyka.Irenko mam wrażenie że ogród robi się uporzadkowany ?Dziękuję za nazwy klonów

Ha ha
jak będziesz w moich okolicach, zapraszam, ale koniecznie zmotoryzowana, dam ci dużo dobra roślinnego
I chyba masz słuszne wrażenie, mam podobne odczucie, chyba ogarnęłam busz, choć kwiecia i bylin mnóstwo
klony te ci bardzo polecam do półcienia.

Rubens szaleje

nowy mini rodek, fajny kolor
anabuko1 15:12, 12 maj 2016

Faktycznie śliczny ten śliwkowy rodek
Orlika o pstrych liściach jeszcze nie widziałam.Ładny
Rubens cudnie kwitnie.Ja w tym roku małego kupiłam.ale nie wiem czy mi zakwitnie
Mirka 15:16, 12 maj 2016

Milka napisał(a)

Ha ha
jak będziesz w moich okolicach, zapraszam, ale koniecznie zmotoryzowana, dam ci dużo dobra roślinnego
I chyba masz słuszne wrażenie, mam podobne odczucie, chyba ogarnęłam busz, choć kwiecia i bylin mnóstwo
klony te ci bardzo polecam do półcienia.

Ta rabata bardzo mi się podoba jest bardzo elegancka i bardzo spokojna takie lubię najbardziej W zeszłym roku miałam tę pstrokatą bordo Dąbrówkę ale w tym sezonie gdzieś przepadła.nawet jeden listek się nie pokazuje.
Rubens szaleje

nowy mini rodek, fajny kolor
Milka 15:20, 12 maj 2016

Anda napisał(a)
Jejku jej, jak Ty masz pięknie w ogrodzie, fantastycznie Łubiny już nawet zaczynają u Cię kwitnąć. Cudownie

Dzięki Ewa tak, maj w ogrodzie jest piękny
łubiny o prawie 20 dni wcześniej.
liście buka trikolor o wczesnym poranku

i ja w akcji
Alicja169 15:37, 12 maj 2016

Ten dywan, na którym cień swój nam ukazujesz to "specjalnie rozkładasz w ogrodzie", abyśmy bardziej jeszcze podziwiali Twój ogród ?
yolka 16:24, 12 maj 2016

Ależ nam ucztę dla oczu sprawiłaś, piękny ogród, kącik czerwony zaskoczył od nowa.

Kupiłam Rubensa, 3 dzień minął i jeszcze nie wkopany, ale zaraz lece po łopatę i jazda...
Sebek 16:38, 12 maj 2016

Czym Ty podgrzewasz te rośliny?

Cudnie! Nowy rh świetny, jaki to?
zoja 16:44, 12 maj 2016

Cudnie zieloniutko i kwieciscie
Raj dla oczu po pracy....