Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

danuta_szwajcer 11:25, 21 maj 2021

O matko, czytam teraz no to pech ale i szczescie, ze uratowany masz palec i zycie ale moze juz dosyć tych nieszczęść? Ale tak to bywa i seriami to idzie. Super wyglądasz na fotce a wiek no to cóz w peselu, ważne, że co myślisz i czujesz i, że umiesz z młodszymi kontakt złapać, też tak lubię A ja właśnie wróciłam z drugiego szczepienia, narazie oki chodz koleżąnka mnie straszyła, no zobaczymy A pech, że też drugiej dawki nie mozesz dostać. Irenko ja już po cichu mam plany, żebyś w koncu przyjechała, ale ja to też pecha mam bo jak zaplanuje to cos wyskoczy, wierzę, że się uda tego lata Narazie mi ogród zarazsta haha Zdrowka życze i niech Cie juz omija wszystko co złe. Buzka
Milka 11:44, 21 maj 2021

ta złota konika wytwarza nowy czub- przewodnik, jakoś się to zjawisko nazywa, ale zapomniałam

tu ciepłam hakone do bratka

te jak zaczorowane stale takie same

inna perspektywa
Milka 11:50, 21 maj 2021

danuta_szwajcer napisał(a)
O matko, czytam teraz no to pech ale i szczescie, ze uratowany masz palec i zycie ale moze juz dosyć tych nieszczęść? Ale tak to bywa i seriami to idzie. Super wyglądasz na fotce a wiek no to cóz w peselu, ważne, że co myślisz i czujesz i, że umiesz z młodszymi kontakt złapać, też tak lubię A ja właśnie wróciłam z drugiego szczepienia, narazie oki chodz koleżąnka mnie straszyła, no zobaczymy A pech, że też drugiej dawki nie mozesz dostać. Irenko ja już po cichu mam plany, żebyś w koncu przyjechała, ale ja to też pecha mam bo jak zaplanuje to cos wyskoczy, wierzę, że się uda tego lata Narazie mi ogród zarazsta haha Zdrowka życze i niech Cie juz omija wszystko co złe. Buzka

Danusiu, no pech, to jest tak durne, że aż niemożebne, ja mam tak stale!
Muszą mnie później szczepić, bo mam stan zapalny, a mam tylko wszystko w prawą rękę, lewa nie do ruszenia. Albo zaryzykuję i jakoś te bóle wytrzymam, ale chyba jak stan zapalny, nie podadzą.
Jak tak raczej myślę, że one chyba potrafią z nami kontakt łapać- hej, moje dziewczyny, co myślicie?.
Wczoraj miałam kontrolę uzębienia, nawet tomograf, uff..zdrowo, ale moja dentystka mówiła mi, że po 2 szczepieniu PFIZER, strasznie to przeszła, ale minęło, bo jak mnie oglądała, była rześka i na urlop do Chorwacji się szykowała.
Ty nic nie planuj, jak będzie spontan, po tych kilku latach dojedziemy
Milka 11:53, 21 maj 2021

berberys już do cięcia

powoli żagwiny wszędzie

cholewcia, to chyba floks??

buksy i inne
Milka 11:55, 21 maj 2021

nie udało mi się do końca przyciąć tu róże, ciekawa jestem skutków

w tym roku brzydszy pokaz judaszowca

Judith 11:57, 21 maj 2021

Milko, okropna historia z palcem! Przyznam, ze bardzo boję się tężca, przez to pracuje zawsze w dwóch parach rękawic - gumowych i na to roboczych. Róż staram sie wogóle nie dotykać.
Najważniejsze, ze dobrze sie skończyło i ze maz Cię zmusił do wizyty u lekarza, mądry człowiek .
Ze szczepieniem na covid problem... Odstępy powinny być zachowane... Mocno Ci sie przesunie termin?
Milka 11:57, 21 maj 2021

Judith 12:01, 21 maj 2021

Przepiękne widoki!
Milka 12:03, 21 maj 2021

Judith napisał(a)
Milko, okropna historia z palcem! Przyznam, ze bardzo boję się tężca, przez to pracuje zawsze w dwóch parach rękawic - gumowych i na to roboczych. Róż staram sie wogóle nie dotykać.
Najważniejsze, ze dobrze sie skończyło i ze maz Cię zmusił do wizyty u lekarza, mądry człowiek .
Ze szczepieniem na covid problem... Odstępy powinny być zachowane... Mocno Ci sie przesunie termin?

Judith, mój mąż chyba zahartowany, bo ja stale coś mam z ogrodu, i gdyby nie on, to nie wiem, dzięki. Chyba mi ogród nie służy, powinnam zostać we Wrocławiu i tam żyć.

Nie da się zabezpieczyć, miałam rękawice, ale po tym kolcu ślimak lazł, a one po ziemi łażą i chyba na tym kolcu zostawił tężec. Poczytałam, od 1962r. szczepią na tężec. Lekarz mi powiedział, że 10 lat będę mieć spokój, Uważam teraz, że każda ogrodniczka powinna się zaszczepić, bo klepie, piszę..trzymam się w ryzach, ale ten ból..nie do opisania i wyłączenie z aktywności.
Rok temu miałam podobnie z nogą, a może gorzej.
Ja myślę, że o tydzień mi przesuną.
Milka 12:04, 21 maj 2021

Judith napisał(a)
Przepiękne widoki!

Dzięki