Sama przyjemność oglądać fotki takiego ogrodu Warto ciężko pracować dla takich efektów. Powojniki cudowne, ciekawie prowadzone. Paulownia, buki, Rh, wszystko cieszy oczy. Super miałyście spotkanie, do Warszawy to prywatnie się wybieracie, czy może do Danuty?
Edward nożycoręki, to też ja
\
Z nasion to dopiero za 2 lata pokażą się, a sadzonki to gwarancja koloru.
Czasami tak z piwoniami jest, jedna drzewiasta i druga też nie kwitną mi już kilka lat, ale nie chce mi się przesadzać.
2 lata temu piwonie bylinowe w kole dawałam, zakwitnie tylko jedna, trzeba czekać.
Irenko! Piękne rodki, piękne clematisy, paulownia i cały ogród. Pospacerowałam sobie z ogromną przyjemnością, można tak oglądać, oglądać i oglądać. Podziwiam białą piwonię, właśnie za taką się rozglądam.
Bardzo spodobało mi się , to co napisałaś, też tam mam, "udaję, że panuję nad ogrodem, a on żyje po swojemu" hi, hi, .
Miłego weekendu.
U mnie też Hanuś sporo oberwało, jeszcze niektóre badyle nadal przycinam.
Czerwiec, to jednak już odpalają róże.
A pokażę tego nn, miałaś rację, to irys, ale skąd on nie wiem i to drugie, to czosnki, też nie wiem skąd, skleroza???
Zawsze młodzi zmiany wnoszą, taka kolej życia.
To obie miałyśmy 2 szczepienie
i on
a czosnki tak
Basiu dziękuję.
Mam 2 rozgrzebane miejsca do zmian, a jak łażę, to zamiast kończyć, coś innego robię. Avatarek z milusińskimi. Aktualnie szczotkowanie odchodzi, kicia i Leoś już, ale z Misią to wyzwanie.