Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

rozajerycha 23:55, 26 cze 2016

Pięknie w każdym zakamarku działki.To fantastyczny okres kiedy wszystko jest intensywnie zielone i kwitnie.
Już wspomniałam zachwycam się niebieską różą to rzadki okaz.
Pozdrawiam naszą wesołą Buźkę.
Martek
Ewa777 07:18, 27 cze 2016

Irenko, bardzo się cieszę, że wreszcie Ciebie poznałam, chociaż mam niedosyt - nie miałam okazji dłużej z Tobą porozmawiać
Twój ogród zawsze zachwyca, a chwasty tylko Ty widzisz Dobrze, ze u Ciebie popadało, przynajmniej odpoczęłaś po tym upale, a i powietrze lżejsze Pozdrawiam
Kindzia 11:59, 27 cze 2016

Irciu lepiej Ci się oddycha po deszczu? A jak tam Zygmuś, już dobrze?

Buziaki dla Was
Milka 12:44, 27 cze 2016

eee_taam napisał(a)

Irenko u mnie dodatkowo rosliny były zasuszone (ale dzis wreszcie popadało)...o trawniku nie wspomnę...umiera na suchoty ..chyba mu wertukalcaje zrobię bedzie mniej straszył (bo go nie bedzie)

drugi rok afrykańskiego lata kieruje moje mysli do nawadniania...u Kindzi te rosliny były takie rześkie i trzeźwe ..u mnie omdlałe.

Masz rację, jednak coś trzeba w temacie zrobić, bo jak juz tak stale będzie upalnie, to ogród smętny, a my padniemy od podlewania; mnie mrówki też niszczą dużo...mam bajzel, ale zbiorę się do kupy i coś podziałam w końcu
Milka 12:45, 27 cze 2016

Kasik napisał(a)
Irenko - ja do Ciebie też się uśmiechnę Jeśli byś miała jeżówki, ale te najzwyklejsze, to byłabym bardzo wdzięczna. One się tak pięknie nabudowują i wysoko rosną. Ja takich nie mam.

Ale to nie na cito Zatrzymaj kilka siewek

Tak Kasiu, to zwykłe, ale nie wiem czy białe czy różowe; zostawię dla ciebie też
Milka 12:46, 27 cze 2016

kasja83 napisał(a)
Hej Irenko-cieszę się, że poznałam Cię w realu-choć przy tylu super osobach czas zleciał szybciutkko-a i jeszcze dla Ciebie "starego" bywalca O.- gdzie z każdym pewnie miałaś kupę rzeczy do opowiedzenia.do następnego razu-mam nadzieję!

Tak z reguły jest na spotkaniach, ze nie zdąży się człowiek ze wszystkimi nagadać tez miło było cię poznać, sympatyczna dziewczyna jesteś
Milka 12:47, 27 cze 2016

bleebla napisał(a)
Irenko. Przed chwilką zobaczyłam pierwszy kwiat guzikowca u mnie W końcu się doczekałam

Byłam u ciebie i nie znalazłam.
Jak dasz fotki, daj znać i dzięki za namiary na E.
Milka 12:47, 27 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Po zawilce musisz przyjechać sama, bo ja nie potrafie niczego rozmnażać. Zapraszam po urlopie

Dasz znac kiedy i wpadnę, może jeszcze coś ode mnie chcesz??? To przy okazji wezmę
Milka 12:48, 27 cze 2016

katel napisał(a)

Cudeńko kupiłaś i mi szalenie się podoba, ciekawa jestem jak będzie się prezentować i sobie radzić ale jeśli u Ciebie Albicja przezimowała to już chyba wszystko da radę

Tez jestem ciekawa, chciałabym aby tak na 8m mi urosła, w tej chwili ma około 160cm.
Milka 12:50, 27 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Irena.. też tak mam jak obejrzę wymuskany ogród.. .. kilka dni przekonuję się do swojego Ale i tak Wam zazdroszczę spotkania

Wiesz, że byłaś pierwszą która dostała ode mnie jeżówki???

No to mamy tak samo
Ale zabieram się powoli do pracy, to może jakoś ogarnę, tyle ze my robimy też inne rzeczy, przebudowy i muszę dzielić czas i ciągle mi go brak.
Ale lubię jednak mój busz też
Spotkanie było super, bo gospodarze wyjątkowi, menadżerowie wyjątkowi, a zakręceni ogrodnicy- uczestnicy, wiesz tez jacy sa fajni