Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 17:50, 26 cze 2016

JulkAd napisał(a)
Irenko spacer po Twoim ogrodzie to naprawdę przyjemność. Zdania nie zmieniłam podoba mi się bardzo, ma niepowtarzalny charakter i tajemniczość, a każdy zakątek zachwyca swoim niepowtarzalnym urokiem. Znajomość prawie wszystkich roślin, które u Ciebie rosną mnie wręcz powala - nie zapamiętałabym tylu nazw, przeca to ogród botaniczny.... już teraz wiem dlaczego u Ciebie wszystko tak pięknie rośnie (tfu, tfu ).... ziemię masz faktycznie dobrą. I szacunek wielki dla Was Obojga, bo ogrom pracy jest niezmierny, a wszystko sami robicie. Dzięki raz jeszcze za te kilka minut spaceru, warto było i chętnie wrócę tam raz jeszcze ....buziaki dla Ciebie i Zygmunta

Bardzo dziękuję Jula, teraz juz wiesz jak do mnie trafic, to przy okazji jak się do Wrocka zapuscisz, zapraszam, siewki jeźowek dla ciebie.
Buziaki
Milka 17:51, 26 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
cudne foteczki

I zapach, ale dzis nic nie robilam, chyba jednak upal dal mi w kość
18:32, 26 cze 2016
Milka napisał(a)

Po powrocie od Kindzi i jej wymuskanego ogrodu, mój wydaje mi się strasznie zaniedbany, pora za robotę się chwycić

Irenko u mnie dodatkowo rosliny były zasuszone (ale dzis wreszcie popadało)...o trawniku nie wspomnę...umiera na suchoty ..chyba mu wertukalcaje zrobię bedzie mniej straszył (bo go nie bedzie)

drugi rok afrykańskiego lata kieruje moje mysli do nawadniania...u Kindzi te rosliny były takie rześkie i trzeźwe ..u mnie omdlałe.
Kasik 19:12, 26 cze 2016

Irenko - ja do Ciebie też się uśmiechnę Jeśli byś miała jeżówki, ale te najzwyklejsze, to byłabym bardzo wdzięczna. One się tak pięknie nabudowują i wysoko rosną. Ja takich nie mam.

Ale to nie na cito Zatrzymaj kilka siewek
kasja83 19:22, 26 cze 2016

Hej Irenko-cieszę się, że poznałam Cię w realu-choć przy tylu super osobach czas zleciał szybciutkko-a i jeszcze dla Ciebie "starego" bywalca O.- gdzie z każdym pewnie miałaś kupę rzeczy do opowiedzenia.do następnego razu-mam nadzieję!
bleebla 19:32, 26 cze 2016

Irenko. Przed chwilką zobaczyłam pierwszy kwiat guzikowca u mnie W końcu się doczekałam
Madzenka 20:37, 26 cze 2016

Po zawilce musisz przyjechać sama, bo ja nie potrafie niczego rozmnażać. Zapraszam po urlopie
Madzenka 20:37, 26 cze 2016

Po zawilce musisz przyjechać sama, bo ja nie potrafie niczego rozmnażać. Zapraszam po urlopie
katel 21:04, 26 cze 2016

Milka napisał(a)
Tak Kasiu. Tez je uwielbiam.
Dzis sprawilam sobie nowa milośc
Cedrowka chinska Flamingo
Odlot..
https://www.google.pl/search?q=cedrowka+chinska+flamingo&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL0vjdrMHNAhXPyRoKHd6TBd4Q_AUIBygB&biw=1280&bih=800
Wiosna liscie rozowe, potem kremowe, potem ziel9ne latem i jesienia pomarancz, kora pnia szara, luszczaca, bedzie na nowej rabacie, drzewko spore.

Cudeńko kupiłaś i mi szalenie się podoba, ciekawa jestem jak będzie się prezentować i sobie radzić ale jeśli u Ciebie Albicja przezimowała to już chyba wszystko da radę
Mala_Mi 23:16, 26 cze 2016

Irena.. też tak mam jak obejrzę wymuskany ogród.. .. kilka dni przekonuję się do swojego Ale i tak Wam zazdroszczę spotkania

Wiesz, że byłaś pierwszą która dostała ode mnie jeżówki???