Może będę mało oryginalny we wpisie ale okiennice "wymiatają" Pełni uroku dodadzą im lustra, które sprawią że będzie oryginalnie,a jednocześnie klasycznie Fajnie, że zrobiłaś je w jednym kolorze tak odważnym. Jak obwieszcza Szefowa to kolor sezonu, choć tak wytrwale tępiony przez lata w wielu ogrodach !!! Sam zmieniłem zdanie odnośnie czerwieni
super to czerwone okno a jakie masz RH! szok nie wiem co z tym moim nie tak, ale dziękuję za rady u mnie. Jak będzie cieplej spróbuję go wykopać i zobaczę, bo i tak nie będzie kwitł, więc wszystko jedno
U nas jeszcze bardzo chłodno niestety.
Ściskam!
Dziś mam cały czas zrywanie netu, oszaleć można
Na szybko znalazłam te foty
5 róż Chopin i 8 limek, w środku 2 miłorzęby, a wiosną irysy.
i zbliżenia, teraz róże prowadzę, 2 gałęzie wysoko i w poziomie, reszta normalnie.
Kasiu witaj
No u was zawsze chłodniej, takie miejsce, ale i tak w sezonie juz się wyrównuje.
Wykop i sprawdź.Rozluźnij bryłę korzeniową. A teraz nawóz mu daj.
A mnie pies połamał wielkiego i pięknego rodka, szlag mnie trafia, pewnie kogoś wyczuły, grasują u nas złodzieje i skakały na mur.
Pomoczyłam połamane w ukorzeniacz i do ziemi, chyba cud się musi zdarzyć, aby te 3 wielkie gałęzie przetrwały. Pozdrawki
Czasami cuda się zdarzają...w zeszłym roku wetknęłam w ziemię 4 gałązki piwoni już z pąkami.Były one po prostu oderwane ,nie było nawet kawałka kłącza...zwiędły ,uschły ,a ja o nich zapomniałam,a teraz one zaczynają wychodzić z ziemi...po prostu cud
rabatka cud-miód -malina...urocza,a jak sobie radzą irysy w hortensji?