Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

violka171 20:55, 13 kwi 2017

Milka napisał(a)
Viola
Cieszy mnie bardzo ta wiadomość
Powiem w sekrecie, mam strach w oczach, jak Leoś w ogród rusza, sieje spustoszenie...a jak wyczuł dziurę krecią, masakra, jak rył!

piwonia tuż tuż

Czytałam jak sieje spustoszenie maluch,szkoda bo szkoda ,ale co zrobisz prawa młodości
przeglądnęłam foty,ile masz tych magnolii,juz nie moge się połapać-cudeńka
piwonia jak szalona poszła no no
Justyna 22:20, 13 kwi 2017

Słodziak widzę daje popalić Taki szczeniakowi czas. Zęby swędzą
My nową sunię odbieramy za 3 tyg Już sie nie mogę doczekać
Owczarek szwajcarski. Dywagacje nad imieniem trwają. Buź
gosika67 22:48, 13 kwi 2017

Cześć Irenka, ale u Ciebie kolorowo, faktycznie jest u Was cieplej, to i szybciej rośliny ruszyły. No właśnie co to za roślina ta fioletowa?
dana1s 08:00, 14 kwi 2017

Uwielbiam tu zaglądać , zawsze napasę oko pięknymi fotkami jeszcze piękniejszych roślin.
Stworzyłaś tajemniczy ogród, to istny raj
Też kupiłam taką pustą białą piwonię, jeszcze malusia, ale mam nadzieję na taki widok za jakiś czas
Pozdrawiam serdecznie!
Kindzia 08:37, 14 kwi 2017

Azalie, rodki kwitnące...to tylko u Ciebie Irenko. Niemożliwy masz ten klimat
Milka 12:19, 14 kwi 2017

Kindzia
Kasiu, CW i u innych zaczyna, a u Katkak tez te wczesne miniatury kwitną
chłodek dziś, zimy wiatr, ale słonecznie, może pomylą się z prognozami na święta

dana1s
Danusiu dziękuję, chwalisz na wyrost fotki psiaki na mnie wiszą i trudno coś fajnego zrobić..ale cieszy mnie, że ogród się podoba
Z piwonii będziesz zadowolona, moja ma 12 lat, dostałam od koleżanki, a ona miała w spadku po byłym właścicielu domu, ponoć od 50 lat je miał. Nazwa NN.

gosika67
Gosiu, jaki śliczny avatarek
Ta fioletowa roślina, to jakiś pierwiosnek, niby z tych co nie zimują u nas, ale żyje, kolejne idą, a część jednak przepadła.

Justyś
O lala, jaka fajna nowina obejrzałam rasę, piękne psiaki ciekawa jestem imienia.
U znajomej też nowy psiak, Margot-mini jamniczka długowłosa, ależ nam się dzieciaki psie rozmnożyły
Wiadomo, szczeniak ma swoje prawa, jestem zachwycona Leosiem, rośnie świetny piespowoli uczy się ogrodu, nawet już nie muszę tak uważać

Viola
Violu, bo to maluch, w sumie to nawet zabawne, ale powoli pojmuje, nad wyraz mądry
Magnolii 22 szt.,, na razie młódki większość.
A piwonia to tzw. majowa, tak Mira pisała...z chęcią bym je dokupiła, ale nie trafiłam na nie.

róża Symphatia
moja pierwsza róża, czyli ma 20 lat w lipcu
super listeczki teraz; długie gałęzie są w pałąk przygiete i z nich nowe wyszły, teraz wiosną były krótko przycięte, niektóre nie, bo i z drabiny nie dałam radę

ach ta wisteria
da czadu, o ile jakieś zwariowane przymrozki nie nastaną

te cieszą bielą i prostotą
ciut słońca i ruszają, pewnie teraz otwarte
ale nie widzę ich
Katkak 12:27, 14 kwi 2017

Kocham Twój takemniczy ogros, a kazde zdjęcie umacnia to uczucie . Irciu chyba wytne mojego klona, bo nie bardO jest już co ratowac . Leos cudny. Moi sąsiedzi też mają Leosiatyle, że sznaucera miniaturę. Moje dzieci go uwielbiają, bo lbi się z nimi bawić. Iga już z daleka d woła Leeelos .
Milka 12:28, 14 kwi 2017

te też już kolor pokazują
rosną od 5 lat, było ich pełno, ale ja nie wykopuję, to zamierają, no i chyba hosty im tez zaszkodziły
ach słońce, coś cudownego

a kiedys było tak

Milka 12:35, 14 kwi 2017

Katkak napisał(a)
Kocham Twój takemniczy ogros, a kazde zdjęcie umacnia to uczucie . Irciu chyba wytne mojego klona, bo nie bardO jest już co ratowac . Leos cudny. Moi sąsiedzi też mają Leosiatyle, że sznaucera miniaturę. Moje dzieci go uwielbiają, bo lbi się z nimi bawić. Iga już z daleka d woła Leeelos .

Kasiu, Tyś kochana dziewczyna fajnie, że różne style lubimy, nie jest nudno dzięki temu
Skoro tak z nim źle, daj sobie spokój i wybierz coś ładnego na jego miejsce, koszty ratowania mogą przewyższyć koszty zakupu nowego; ciekawe na co się skusisz???
O jak, twoje dzieciaczki lubią Leosia sąsiadów, to to imię dobrze wróży dla mojego, a imię to zapomniane, więc je reaktywowałam na psie

kiedyś aż tyle tulipanów, tysiące były

na rodkowe
tylko kilka uratowałam

BasiaLT 12:41, 14 kwi 2017

Irenko twój wątek pędzi jak pendolino, trudno nadążyć. To samo z ogrodem, wszystko u ciebie znacznie szybciej i bujniej niż gdzie indziej. Cudnie