Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

abiko 13:19, 07 lip 2017

Od 4:30 w ogrodzie?? A co już pełnia? Ja wiem, że goście będą.. ale tak wcześnie
Milka 13:22, 07 lip 2017

Nie z powodu gości, tylko wtedy czas mam, do 8, a potem po 20, więc wole rano, ruch i coś zrobię. A roboty full, więc te poranki i tak nic nie zmieniają
abiko 13:27, 07 lip 2017

Nie, no ja rozumiem, rano najlepiej się robi, ale dla mnie pora 4 nad ranem to kosmos jakiś Mam nadzieję, że zimno przynajmniej nie miałaś. A Sylwia ma cię ucałować, ale jakby zapomniała, bo sklerozę miewa to jej przypomnij ode mnie

Sylwia nie duś
Milka 13:38, 07 lip 2017

Rano jest przyjemnie i komary nie gryzą
Gorzej tylko, bo psy ciągle chcą się bawic, uwalają się na mnie i idzie robota po grudach
Kiedyś dla mnie ta godzina, też kosmos był, spałam do 12, a teraz o 4 budzę się wypoczęta
danuta_szwajcer 16:22, 07 lip 2017

Spaceruje po tym bajecznym, klimatycznym ogrodzie, oj jak pięknie i kolorowo u Ciebie a zaniedbania nic nie widać. Dbaj o siebie bo jak Cię połamie tak jak mnie to potem już nic nie zrobisz. Czytam, że boli, łykam tabletki i dalej dawaj o 4.30 do pracy w ogrodzie a to chyba nie tak ma być?? Czas na relaks i odpoczynek musi być do mnie powoli to dociera. Chodz przyznaje, że tak wcześnie rano jest najpiękniej w ogrodzie ale by pospacerować. Ale piękną jarzmianke u Ciebie zobaczyłam czy to czerwony kolor? Trawy masz bajeczne, sadz to co najmniej pracy i wody potrzebuje i też będzie pięknie. Twój ogród jest klimatyczny, ma tyle dodatków, zakątków Jakieś spotkanie się szykuje? To życze byś razem z nimi odsapneła troche od tej codzienności
Milka 16:37, 07 lip 2017

Jak się robi w ogrodzie, to wiadomo wszystko boli, najbardziej nogi i dłonie od pielenia. Ale potem całe szczęście mija.
O 4 jestem już wyspana na maksa, więc szkoda mi ranka i lecę, bo jak pomyślę o jesieni, ciemnicy, to ciarki mam.
Tak, to nowa jarzmianka, takie krwawe wino, młodziutkie, ale piękności. Przypomniałaś mi że mam je przesadzić do białych...ale juz jesienią.
Tak właśnie powoli cos ubywa, ten rok jakoś nieobrobiony, wiesz jak zaczęło się kulawo od wiosny, ciągle coś, sama wiesz Danusiu, wszyscy mieli pod górkę.
Tak, forumowicze i przyszywani forumowicze wpadną
Będzie luzik
Urszulla 16:42, 07 lip 2017

Miłego spotkanka
Milka 16:43, 07 lip 2017

Dzięki, oby pogoda była, bo u mnie leje i ciemno i cosik grzmi.
asiak 16:46, 07 lip 2017

Wobec tego życzę ładnej pogody
16:54, 07 lip 2017
Milka napisał(a)
lubię poranki
tak tajemniczo wkoło domu
wszystkie hortensje patykowe własnej hodowli
pęcherznice na pniu nabierają masy, tnę co tydzień, bo rosną jak wściekłe

Mi bardzo podoba się ta fotka, ma swój klimat, w moim guście
Pięknie Irenko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies