Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 21:04, 16 lip 2018

jolanka 21:26, 16 lip 2018

Potem była wizyta w ogrodach Kapiasa ale tę relację zostawiam na koniec.

Po południu zawitałyśmy do Kasi - Kindzi i jej Ogrodu z łezką II
a tam też niespodzianka: Gosia - małgosia-s...(Ogród Cioci cz.3)
Kasia ma ogród wypieszczony, wydmuchany, przepięknie skomponowany. Rosliny gadają z niebem. Rabaty nic tylko kopiować. Zresztą sami zobaczcie jakie trawy, bukszpany (opowieści o ich zdobywaniu wywołują salwy śmiechu )
hortensje, jeżówki. O różach nie wspomnę bo zazdrość mnie zeżera;
Dodatki do rabat śliczne a szum wody z ciurkadełka powoduje, że nie chce się stamtąd wyjeżdżać.
Dziewczyny i ich drugie połóweczki niesamowicie serdeczni, gościnni. Bardzo dziękujemy za cudowne przyjęcie

Kilka zdjęć Kasia pokazała juz u siebie a to mój dodatek do nich

jolanka 21:29, 16 lip 2018

jolanka 21:41, 16 lip 2018

Na koniec tej relacji zdradzę wam pewną tajemnicę. Kindzia twierdzi, że ma w ogrodzie chwasty i w ogóle
Ciekawe kto je zobaczy? Ja funduję nagrodę
Moim zdaniem jest tak: Kasia po pracy po kryjomu przyjeżdża do ogrodu, cichutko je wyrywa, gracuje, grabi i co tam jeszcze, a potem szybciutko wraca do domu. W weekendy juz oficjalnie przyjeżdża dziwiąc się, że tyle jest do roboty Hmm, eMuś Gosi pociesza Kasię: wydało się kochana

malgorzata_s... 21:51, 16 lip 2018

Kochana tylko że to mój Emuś
anpi 21:53, 16 lip 2018

Jolanko ,ale poszalałaś spotkaniowo!Oczy chyba wypatrzyłaś ,tyle cudowności, kolorów i taka różnorodność stylówFajnie Ci!
jolanka 22:02, 16 lip 2018

Niedziela zaczęła się odwiedzinami u Magleski - Madzi (Ogród z wilkiem)
Ogród tworzony od niedawna ale wygląda już wspaniale. Madzia wlożyła w niego niesamowitą ilość pracy, czasu, serca Efekty powalają. Kiedy podrosną drzewa będzie to jeden z piękniejszych ogrodów na O.
Widok na góry, które widać z tarasu powoduje, że nie ma się ochoty z niego wchodzić do domu. Ja w każdym razie mogłabym tam mieszkać
Zobaczcie sami jak cudnie skomponowane rabaty na skarpie, bylinowe. Po raz pierwszy widzialam taaaaką liatrę - mutanta

jolanka 22:08, 16 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kochana tylko że to mój Emuś

Gosiu, przepraszam, szybko pisałam i nie wpisałam Twojego imienia Juz jest tak, jak mialo być. Ale numer chciałam niechcący zrobić
malgorzata_s... 22:10, 16 lip 2018

jolanka napisał(a)

Gosiu, przepraszam, szybko pisałam i nie wpisałam Twojego imienia Juz jest tak, jak mialo być. Ale numer chciałam niechcący zrobić

To było zabawne bardzo Mogłaś nie zmieniać
Annak 22:12, 16 lip 2018

Ale zafundowałaś nam porcję wrażeń, dawka skondensowana, że oczy wychodzą z orbit. Musiałaś mieć wielką przyjemność oglądając to na żywo