Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

alis 21:58, 04 lip 2016

jolanka napisał(a)

Dzięki Proteus dopiero zaczyna kwitnąć. Długo siedział cicho i juz się martwiłam, że w tym roku nic z kwiatków nie będzie. jeszcze Jan Paweł II nie ma kwiecia, ale cierpliwie czekam. Podlałam Magiczną siłą.

Ja też mam Jana Pawła II, ma już pączki, ale jakieś takie drobniutkie. Może masz rację, za szybko oczekuję efektów.
Zana 10:07, 05 lip 2016

jolanka napisał(a)
Widoki i widoczki rabaty południowej

Jeżówki pięknie się kłaniają, śliczne są. Jaka to odmiana?
A jadąc do pracy właśnie pomyślałam sobie o Tobie i o Twoim grujeczniku, że coś chyba przegapiłam jego posadzenie. A on bidulek cały czas czekał na swoje miejsce. Czyli skleroza jeszcze nie do końca mnie ogarnęła. Czekam na jego fotkowy debiut po posadzeniu.

Klon cudny, ale to już pisałam, ale pewnie jeszcze nie raz napiszę.
Kasya 11:20, 05 lip 2016

jolanka napisał(a)

Zdjęcia będą jutro, jak skończyliśmy go sadzić, to juz bylo za ciemno;P Ale fajnie wygląda

A no to ja tez czekam na fotki
Czy dobrze widziałam ze hakone masz na słońcu ? Ja tez ale one podobo lepiej w polcieniu
Milka 13:19, 05 lip 2016

Powojniki i jeżówki cudo, podlewasz regularnie?
Kawa 14:13, 05 lip 2016

Jolka sliczne te powojniki masz kurcze chyba się skuszę na jakiegoś i dosadzę na pergolę do róż

jarzmianki masz
i pysznogłówkę i liliowca jak ja
Iwk4 14:23, 05 lip 2016

Jolu, bardzo mi się podobają powojniki.
Na razie nie bardzo się na nich znam. Twoje śliczne.
Pozdrawiam
jolanka 22:10, 05 lip 2016

alis napisał(a)

Ja też mam Jana Pawła II, ma już pączki, ale jakieś takie drobniutkie. Może masz rację, za szybko oczekuję efektów.

Wydaje mi się, że trzeba kupować powojniki w renomowanych szkółkach, które już mają kwiaty. JP II ani mysli startować, Proteus ma dopiero jeden kwiat, President łaskawie wypuścił dwa
jolanka 22:18, 05 lip 2016

Zana napisał(a)

Jeżówki pięknie się kłaniają, śliczne są. Jaka to odmiana?
A jadąc do pracy właśnie pomyślałam sobie o Tobie i o Twoim grujeczniku, że coś chyba przegapiłam jego posadzenie. A on bidulek cały czas czekał na swoje miejsce. Czyli skleroza jeszcze nie do końca mnie ogarnęła. Czekam na jego fotkowy debiut po posadzeniu.

Klon cudny, ale to już pisałam, ale pewnie jeszcze nie raz napiszę.

Aniu, jeżówka to chyba Raspberry Truffle. Wybiegnięte są, ale mam nadzieję, że ukorzenią się dobrze. Wg inf. powinny mieć ok. 80 cm a mają ponad metr. W szkółce walczyły o powietrze

Sklerozy nie masz, nie masz prawa mieć Grujecznik dopiero doczekał sie sadzenia. Najpierw burze, potem upały, nastepnie wrodzone lenistwo Zaraz zdjęcia pokażę
Klon palmowy przytargałam z wystawy Zieleń to życie, kupiony za niewielkie pieniądze bardzo dobrze się przyjął i aż się mu dziwię, bo ma tam sucho
jolanka 22:20, 05 lip 2016

Kasya napisał(a)

A no to ja tez czekam na fotki
Czy dobrze widziałam ze hakone masz na słońcu ? Ja tez ale one podobo lepiej w polcieniu

Na razie wsadziłam na slońcu ale na szczęście nie ma go tam przez cały dzień. Będę obserwować, w razie czego przesadzę Jak ja to lubię
jolanka 22:22, 05 lip 2016

Milka napisał(a)
Powojniki i jeżówki cudo, podlewasz regularnie?

Podlewam, podlewam, u mnie piasek i słońce, więc muszę Dlatego robimy nawadnianie, bo nie da się latać ciągle z wężem.