Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 21:29, 16 sie 2016

AgataP napisał(a)

A ja zamówiłam dwie Voyage i dostała dwie pomylone
chociaż u Ciebie zobaczę jak kwitnie

No to współczuję dziewczyny piszą, że często dostaja pomylone różę. Tylko wychodzi to niestety dopiero wtedy gdy kwitną - ja ma taką jedną

Voyage sama jestem ciekawa - widzialam tylko na zdjęciach
jolanka 21:39, 16 sie 2016

Pszczelarnia napisał(a)

A stożek jeden bukszpanowy międzu magnolia a kulką cyprysową - jaką ma spełniać rolę?

Ewa, ja sama nie wiem jaką on ma pelnić rolę Chciałam dac tam coś wyższego aby magnolia, kiedy podrośnie trochę, nie zdominowała tej części rabaty.

Zrobiłam dzisiaj nawet rysunek tej rabaty malując w Paincie na fotce - tak ją gdzieś zapisalam, ze nie mogę znaleźć - musialo mi sie gdzies zapisać. Albo znajdę albo będe drugi raz robiła
jolanka 21:40, 16 sie 2016

Efffa napisał(a)
piękna kolekcjaja moje różyczki oddałam jeszcze w doniczkach. Z kupionych zostawiłam tylko 1.

Ewelinko, ale dlaczego oddalaś Nie lubisz?
jolanka 21:42, 16 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Jolu, piękne róże u Ciebie
Za rok będzie busz różany

Ania, na to liczę Że będę mogła ścinać do wazonu Że będę łazic po grodzie i wąchać, porównywać
jolanka 21:44, 16 sie 2016

Toszka napisał(a)
Stipa jeszcze ci zakwitnie i się zimą wysieje sama. Sierpień/wrzesień to apogeum dla traw. Jeszcze będziesz psioczyć na wszędobylską stipę

Toszka, na pewno nie będę psioczyć Niech sie rozsiewa na zdrowie Mogę nawet jej pomóc i poprosić - proszę tu, proszę tam
Toszka 22:00, 16 sie 2016

Proszę ciebie... w lipcu wydawało mi się, że wszystką stipę-samosiejkę pracowicie wykopałam i spakowałam dla potrzebujących... powiem krótko - wydawało mi się
jolanka 22:19, 16 sie 2016

Toszka napisał(a)
Proszę ciebie... w lipcu wydawało mi się, że wszystką stipę-samosiejkę pracowicie wykopałam i spakowałam dla potrzebujących... powiem krótko - wydawało mi się

To zazdroszczę Wydlubywałam takie maluśkie 3-4 nitkowe siewki do piero na początku czerwca - poprzesadzałam, podlewalam - nie powiem troche podrosly ale do tych kupnych to mają dłuuuuuga drogę
jolanka 22:22, 16 sie 2016

Zaraz wkleje kilka słów obrazkowych i to musi na razie wystarczyć, bo wyjeżdżam byczyć się na północ

Tylko niestety tydzień - ale to zawsze coś. Będe mogła tylko z telefonu poplotkować i poplanować coś

Efffa 22:23, 16 sie 2016

jolanka napisał(a)

Ewelinko, ale dlaczego oddalaś Nie lubisz?

tak, odlubiało mi się.ale na szczęscie mam u kogo oczy nacieszyć.
jolanka 22:33, 16 sie 2016

Clematis Jan Paweł II raczył mnie zaszczycic dzisiaj swoim pierwszym i jedynym jak na razie kwiatem
Ładny jest, nie powiem

Moje pierwsze zawilce

Minerwa a w tle rozmazane przekwitle kwiaty Williama Morrisa