Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

sylwia_slomc... 22:34, 16 sie 2016

jolanka napisał(a)

Haha, u mnie to jeszcze nie - może w przyszlym roku Z niecierpliwością czekam aż róże będą kwitły nie kilkoma kwiatami ale tak duuuużo

Też na to czekam u siebie, ale to wcześniej zimę muszą przetrwać
lindsay80 22:37, 16 sie 2016

jolanka napisał(a)

No to współczuję dziewczyny piszą, że często dostaja pomylone różę. Tylko wychodzi to niestety dopiero wtedy gdy kwitną - ja ma taką jedną

Voyage sama jestem ciekawa - widzialam tylko na zdjęciach

ja mam 3 szt. uwielbiam ją, pachnie cudnie, kwiaty duże, trwałe, krzaczki ładnie podrosły i są zdrowe.
Prosze foteczkę, tylko trochę zbyt wiele słońca na nią padło.

jolanka 22:41, 16 sie 2016

Kwiat Elfe jest naprawdę duży. Jeśli rozkwitnie w przyszlym roku burzą kwiatów to wygląd będzie obłędny

Cinderella pachnie bardzo delikatnie - myslalam co prawda, że będzie trochę ciemniejsza

Klasztorna i jej bukietowa gałązka - wystarczyłaby sama jedna do wazonu - ogromna ilość kwiatów

jolanka 22:45, 16 sie 2016

Efffa napisał(a)

tak, odlubiało mi się.ale na szczęscie mam u kogo oczy nacieszyć.

A pamiętasz film "Sami swoi"? tam jest taka scena kiedy młody Pawlak gapi sie na córkę Kargula i mówi, że " jak się ojciec tak napatrzę ....."
Haha , patrzaj, patrzaj to znowu Ci sie lubienie wróci
jolanka 22:47, 16 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Też na to czekam u siebie, ale to wcześniej zimę muszą przetrwać

Sylwia, Ty mnie nie nerwuj bo nerwosol będe musiala brać brrr, wypluj te slowa, faktura za róże jeszcze eMowi w calości nie jest znana
jolanka 22:49, 16 sie 2016

lindsay80 napisał(a)

ja mam 3 szt. uwielbiam ją, pachnie cudnie, kwiaty duże, trwałe, krzaczki ładnie podrosły i są zdrowe.
Prosze foteczkę, tylko trochę zbyt wiele słońca na nią padło.

Buziaczki za niespodziankę

Nawet w sloneczku widać, że krzaczki zdowiuśkie, kwiaty jak na wystawę Mam nadzieję, że moja szuka jedna , nie będzie kwitła podczas mojej nieobecności
_Martini_ 22:51, 16 sie 2016

Klasztorna hmmm na niej zawiesilam oko. Nie znałam wcześniej. A gałązki rzeczywiscie limonkowe czy tylko zdjęcie tak wyszło?
jolanka 23:06, 16 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Klasztorna hmmm na niej zawiesilam oko. Nie znałam wcześniej. A gałązki rzeczywiscie limonkowe czy tylko zdjęcie tak wyszło?

Zdjęcie tym razem nie przekłamuje, listki i gałązki są dosyć jasne
_Martini_ 00:02, 17 sie 2016

jolanka napisał(a)

Zdjęcie tym razem nie przekłamuje, listki i gałązki są dosyć jasne

Noo, to coraz bardziej mi się podoba
BasiaLT 07:43, 17 sie 2016

Toszka napisał(a)
Proszę ciebie... w lipcu wydawało mi się, że wszystką stipę-samosiejkę pracowicie wykopałam i spakowałam dla potrzebujących... powiem krótko - wydawało mi się

Mam tak samo Wiosną rozpaczałam że mi stare stipy wygniły, nasiona zdobyłam z internetu bo w co nawet nie wiedzieli o czym mówię. Wysiałam, cudowałam żeby przetrwała. A teraz z tych starych tyle mi się nasiało że coś niesamowitego. I to po prostu wszędzie - i na rabatach i w żwirku. I coraz to wychodzi nowa. Narazie się cieszę bo będę miała do przyszłych rabat.
Jolu miłego urlopu Wypoczywaj żebyś miała potem siłę do dalszej walki z ogrodem i trawnikiem Buziaczki