Beatko, przepraszam, ale zobaczyłam Twoje zaproszenie zbyt późno aby moglo sie zmaterializować ja przyjeżdżam do Trójmiasta co jakiś czas, bo rodzinke tam mam, więc nastepnym razem z przyjemnością Cie odwiedzę i poznam osobiście Dzięki, oczywiście, jeśli będziesz w moich okolicach, też baaaardzo serdecznie Cię zapraszam
Co do tych różyczek, Elfe na razie jest u mnie jeszcze mala ale wygląda obłędzie - taki delikatnie limonkowy odcień sprawia wrażenie elegancji.
Kloster będzie chyba duuuuża Kwiaty są w duzych grupach - jest prawie biala ale z takim porcelanowym odcieniem.
Limki maja najpierw odcień bardziej podobny do Elfe, później, kiedy dojrzewają do Kloster - jeśli chcesz razem to na pewno z jakims bardzo ciemnym powojnikiem bo będą się zlewały.
Elfe chyba do Limek za delikatna
W nogach Kloster się u mnie nie ogałaca- zdrowe, zielone liście, duże bukiety kwiatów - trochę śmieci
Sylwia, moje po powrocie chorują - dzisiaj obrywałam liście, a jutro będe znowu lac Plamistość na kilku, na dwóch mączniak, na jednej chyba opuchlaki sobie urządzily stołówkę