Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 20:41, 05 mar 2017

tulucy napisał(a)
Niesamowity widok jak na marzec taki kwiat...

Haha Pachnie do tego
jolanka 20:42, 05 mar 2017

iwonkap napisał(a)

Jolu ja tak zaglądam z ukrycia troce i czytam sobie W planowaniu chyba nie pomogę ale czytam co porabiasz, bo okolice bliskie wiec moge w tym samym czasie dzialac Jesli moe tez poprosic o namiar na drzewka bo coś musze sielonego dosadzić na mojej pustyni

Iwonko, priv
jolanka 20:44, 05 mar 2017

Makao_J napisał(a)
No to się zapisze w historii ogrodowej. Pierwsza marcowa róża. Możesz pogratulować eMowi

W pierwszym momencie jak to zobaczyłam to myslałam, że go zabiję Teraz usmiecham się, a jeśli krzaki nie przetrzymają, cóż, trudno
jolanka 20:45, 05 mar 2017

inka74 napisał(a)
Zapachu różanego zazdraszczam.

Cudny jest, bardzo intensywny
Zana 21:18, 05 mar 2017

Widzę, że u Ciebie dywagacji brzozowych ciąg dalszy. Ale kwitnąca Minerwa bije na głowę wszystko, cuuudna jest
ElzbietaFranka 21:49, 05 mar 2017

Jola jestem u ciebie na str 420. Poprzednio widzialam, ze dzialka jest na tle pieknego lasu moze sie przespie z twoim tematem projektu i cos doradze. W kazdym razie nie pakowała bym sie z duza iloscia drzew wysokich jak masz taki piekny las.
Jestem za choina kanadyjska ktora lubi cien aby zamaskowac siatke. Juz na tym forum ktoras posadzila choiny i bardzo ladnie wygladaja.

Nie wiem co lepsze glina czy piach. W kazdym razie nie mam lekko z tym gruntem gliniastym.

mirkaka 06:04, 06 mar 2017

Jaki kolor ma w rzeczywistości Minerwa, taki jak w pączku, bardziej w czerwony czy taki już po rozkwitnięciu fioletowy?
Z brzozami będę zawsze przestrzegać, są pijakami, i śmieciuchami. I doświadczasz tego jak już są dużymi drzewami, i co wtedy? Bardzo trudno wtedy zdecydować się na wycinkę Mówię o tym z autopsji
AgataP 08:50, 06 mar 2017

Joluś, ja nie sprzątam za bardzo liści z rabat, przysypie je kompostem to się ładnie rozłożą. No chyba że to rabatki reprezentacyjne - to co innego
Marga 10:28, 06 mar 2017

Cudną różę widziałam
Twój eM chciał dobrze, a że "średnio" wyszło....Nawet wytrawnym ogrodnikom zdarzają się wpadki
Słyszałam, że do Lublina na spotkanko się wybierasz?
jolanka 18:54, 06 mar 2017

Zana napisał(a)
Widzę, że u Ciebie dywagacji brzozowych ciąg dalszy. Ale kwitnąca Minerwa bije na głowę wszystko, cuuudna jest

Ha Minerwa zrobiła niespodziankę. Co prawda wolałabym aby tak kwitła latem
Te brzozy spędzają mi sen z powiek, chcę najpierw to wszystko przegadać bo jak już zdecyduję to "po ptokach"