Ty mnie nawet nie draznij.... Ja w polowie nie mam takiego ładnego ogrodu co Ty...poza tym moich kamieni jest tyle, ze twoje to pewnie dla mnie bylyby niezauwazalne....
Agatko jestem trochę szurnięta na punkcie ziół Mam ich trochę i używam ich dużo w kuchni
Trawnik nie wschodzi Przez zanieczyszczoną ziemię mam dużo roboty i okazało się, czego wcześniej aż tak, nie bylo widać, że różnica poziomów jest 60 centymetrów Trzeba to jakoś wyrównać a ponieważ robimy to sami ręcznie, troche to potrwa
Aga, smak rzeczywiście maja wyjątkowy dlatego staram się je utrzymać jak mogę. Z 10 krzaczków udało mi się zrobić jakieś 40 - już w tym roku polowa rozdana
Nie masakra, trzeba od nowa równać teren. Doszłam do wniosku, że nie będę urabiać sie ponad siły, wynajeliśmy faceta do pomocy, czekamy, czekamy....nie przyszedł i telefonów też nie odbierał Te kilkaset metrów musimy "obrobić" sami ale spokojnie, najwyżej będzie miesiąc później. Jak nie zdążę i pójdą chwasty, to spryskam, trudno. Ale poziom robie ręcznie super Sama jestem dumna
Na kogoś muszę się wściekać Mam pretensje, bo dawał słowo, że będzie inaczej, trudno.
Powojnik jest posadzony zaraz za Inversą więc go "troszkę" przechylę i będzie sie wspinał. dzięki, nie wiedzialam, że żle przechodzą przesadzanie, a ja to robie na potęgę
OK, kolejka zaklepana
Jak iglaki zaczynają mieć wiosenne przyrosty, to łażę do nich i głaszczę haha. Lubię to. Hosty potwory to podarowane przez koleżankę w ub. roku na dobry początek. W tym dokupiłam trochę "ciekawostkowych" i dosadzam - mam nadzieję, że dorównają koleżankom