Jolu przede wszystkim dziękuję za odwiedziny, mam nadzieję że nie ostatnie
Wątek czytam zawzięcie trzeci dzień (uświadomiłam sobie że juz u ciebie była,pamiętam zakładanie trawnika i zakup minewry na pniu),iloś pracy niesamowita,zestawienia kolorystyczne mniamuśne, co ty robisz że twoje róże takie zdrowe ,u mnie to już liści brak
Jolu, słoneczne zdjęcia super, hortensje urocze (moje jakby już zupełnie jesienne).
Fajną wycieczkę miałaś, a i ogród Ani prześliczny. Dołączam się to prośby o założenie wątku. Aniu-kwartet, zakładaj wątek, chwal się ogrodem, bo masz czym !!!
Jakoś bedę próbować przezimować, nie chciałabym co roku nowych karp kupować: ( Ja mam te dalie to z uwagi na to, ze to były ulubione kwiatyh mojego Taty, który, o ile pamiętam, ponad 40 lat temu sprowadzał je wysylkowo z Krakowa. Wtedy w Polsce nie były tak popularne
Muszę poobserwować, które jeżówki kwitną długo, bo juz widzę, ze np te różowe to juz dawno po kwitnieniu a zielone i bordowe trzymają się świetnie
Takiej temperatury to niestety nie jestem w stanie im zagwarantować Mam do dyspozycji tylko garaż i to doświetlone Oczywiście, będę próbowała je przechować ale co z tego będzie, wiosna pokaże.