Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Efffa 21:19, 15 lut 2018

A i co do kupna przez internet to poza paroma sztukami wszystko kupione on line
m_gocha 00:14, 16 lut 2018

Jola widzę, że u Ciebie już zakupy różane poczynione Trochę zazdroszczę tego zakręcenia na róże. Kocham róże, ale jakoś nie mogę ich u siebie umiejscowić Choć przyznam, że coraz bardziej im się przyglądam

Mówisz, że u Ciebie nadal ptasia stołówka oblegana. Nie wiem co się stało, ale od pewnego czasu u mnie wszystkie ptaki zniknęły Słoninka nie tknięta, karmnik pełny... A przecież od dwóch tygodni zima w pełni.
Widzę, że złażą się w moim ogrodzie dwa kocury od sąsiadów. Czyżby to była ich sprawka?
BasiaLT 19:31, 16 lut 2018

Ja też zdecydowanie wolę kupować "na żywo" ale nie zawsze jest to co bym chciała. Jakoś drastycznie się nigdy nie nacięłam wiec i tym razem klepnęłam zamówienie.
jolanka 20:01, 17 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Czytam o planach różanych....ja mam pół ogrodu przez internet kupione
Chętnie te ptasiorki pooglądam, masz???Na pewno masz

No wiem, wiem, powinnam spróbować jeśli chcę kupić jakieś ciekawsze odmiany bo w szkółkach "po drodze" to nie zawsze jest to co chciałabym. Ciągle jednak mam nadzieję, że może spotkam bezpośrednio.

Ptaszorki są ale nie mam czasu robić im zdjęć. Ale na pewno jeszcze porobię
jolanka 20:05, 17 lut 2018

Efffa napisał(a)

20 lat razem to nie jest mało,hehe

Haha
Ale i tak jestem lepsza
jolanka 20:06, 17 lut 2018

Efffa napisał(a)
A i co do kupna przez internet to poza paroma sztukami wszystko kupione on line

I jesteś zadowolona? Dostałaś zawsze dobre sadzonki?
jolanka 20:13, 17 lut 2018

m_gocha napisał(a)
Jola widzę, że u Ciebie już zakupy różane poczynione Trochę zazdroszczę tego zakręcenia na róże. Kocham róże, ale jakoś nie mogę ich u siebie umiejscowić Choć przyznam, że coraz bardziej im się przyglądam

Mówisz, że u Ciebie nadal ptasia stołówka oblegana. Nie wiem co się stało, ale od pewnego czasu u mnie wszystkie ptaki zniknęły Słoninka nie tknięta, karmnik pełny... A przecież od dwóch tygodni zima w pełni.
Widzę, że złażą się w moim ogrodzie dwa kocury od sąsiadów. Czyżby to była ich sprawka?

Gosiu, ta choroba różana to naprawdę jest nie tylko zaraźliwa ale jeszcze zakrawa po załapaniu na uzaleznienie
Myślę, że jesli kupisz pierwszę.... to już z górki poleci

Jeśli grasują koty to na pewno ptaki poszukaly sobie na razie innej stołówki. Ja przeganiam takiego jednego kocura przychodzącego czasami ale widzę po sladach,że nocami przychodzi. W dzień jesteśmy często w domu więc ochrona czuwa
Może powieś jedzenie dla ptaków na tyle wysoko i daleko od gałęzi aby nie mogły dosięgnąć an doskoczyć
jolanka 20:14, 17 lut 2018

BasiaLT napisał(a)
Ja też zdecydowanie wolę kupować "na żywo" ale nie zawsze jest to co bym chciała. Jakoś drastycznie się nigdy nie nacięłam wiec i tym razem klepnęłam zamówienie.

Postanowiłam sobie, że kilka rzeczy kupię na próbę .. ale.... może na początek malutkie
jolanka 20:49, 17 lut 2018

Kilka dni temu poszłam na spacer i takich cudnych psiaków spotkalam

AnnaMS 21:02, 17 lut 2018

Jakie słodziaki