Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

sylwia_slomc... 13:44, 05 cze 2018

To co pokazałaś cudne, czekam na więcej jak już się udaZawsze sobie obiecuję nigdy więcej róż nie kupować i drzew czy krzewów już też nie, a wczoraj skusiłam się na kolejna magnolie i kalinę eskimo teraz nie wiem gdzie posadzę bo już miejsca brak
UrsaMaior 14:08, 05 cze 2018

jolanka napisał(a)

Haha, kupilam kilka
Lady of Hamilton, Constanze Mozart, Munstead Wood (odkupiona bo nie przezyła zimy), Queen of Sweeden.
I nie wiem jak to się stało ale pomyłkowo została zapakowana do samochodu Gouthe zamiast wybranej innej. Trudno. Chyba, że chcesz?

Goethe? Zaraz obejrzę kto zacz
jolanka 07:56, 06 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
To co pokazałaś cudne, czekam na więcej jak już się udaZawsze sobie obiecuję nigdy więcej róż nie kupować i drzew czy krzewów już też nie, a wczoraj skusiłam się na kolejna magnolie i kalinę eskimo teraz nie wiem gdzie posadzę bo już miejsca brak

Natrzaskalam zdjęć ale nie mam jak pokazać. Wieczorem to już na pewno usiądę do komputera. Teraz to tylko z tableta korzystam

Sylwia, ja mam tak samo, rabat jeszcze nie mam przygotowanych ale jak widzę "coś" w szkółce no to przecież muszę Stoi kilka drzewek w donicach i pyta: ile jeszcze mam tak stać?
jolanka 08:01, 06 cze 2018

Wyszłam na moment do ogrodu po szczypiorek i...szybko wróciłam po kurtkę. O rany, jak było zimno
Nie patrzyłam na termometr ale normalnie jak w zimie. Jeszcze spóźnieni majowi ogrodnicy przyjdą
tulucy 09:04, 06 cze 2018

Ja dziś zmarzłam, jak jechałam rano rowerem do pracy...
jolanka 20:32, 06 cze 2018

tulucy napisał(a)
Ja dziś zmarzłam, jak jechałam rano rowerem do pracy...

nic, tylko kurtki trzeba wyjąć z szafy
jolanka 20:40, 06 cze 2018

Wczoraj nie chciały wgrywać się zdjęcia. Może dzisiaj będe miala więcej szczęścia

Abraham Darby kupiony był w Pęchcinie dwa lata temu. Rósł byle jak. Nawet myślałam czy by go nie oddać. W tym roku wygląda wspaniale. Nikomu go nie oddam na pewno

jolanka 20:44, 06 cze 2018

Ascot w ub roku bardzo chorowała. Rosła dlugo w donicy - może to dlatego?
Przesadzona do ziemi bujnęła do nieba wspaniale. Kwiaty przecudne, nikt by takiego kształtu nie wymyślił

Acropolis na razie niewiele pokazuje. Liczę, że się poprawi

jolanka 20:47, 06 cze 2018

Bouquet Parfait
Pierwszy rok w moim ogrodzie i pierwsze kwiaty. Na razie w donicy bo musi poczekać na miejscówkę

Kasiolaaa 20:47, 06 cze 2018

Abraham wyglada zacnie ale i ta czerwona niczego sobie chce mi sie czerwonych i malinowych roz Luis tez przecudowny poprostu kochamy roze i nie moze byc inaczej