kupiłam w zeszłym roku 1szt. bo mi brakło i melduje ze zdechł. te z Obi mi się wydaja najlepszej jakości ...po pierwszej zimie marnieją ale potem nie ma z nimi problemów
Ja wyszłam po południu zawieźć dziecię na urodziny i tak zmarzłam, że w ogóle nosa na ogród nie wyściubiłam. W ubiegłym roku z gałązek brzozowych miałam świąteczny wianek na furtce. Ale zaopatrzenie rośnie i u mnie i u sąsiadów pozdrawiam
Dziś wyglądały na mocno wysuszone. Nie lubię, jak w sklepie nie dbają o roślinki. Może bym się skusiła, gdyby nie jutrzejszy wyjazd
Wzeszłym roku kupowałam w Obi. Z dwóch sadzonek robiłam małe kulki. Ładne są, o drobnych listkach.
Polinko, mokre jest. Jeszcze balona nie przebiłam. Miękkie. Zbyszek mówi, że z nich powinna woda odparować, by gips stwardniał. Jakby już złapały formę, to bym przebiła balon. Nie wiem, czy wszystko zrobiłam dobrze. Samą mnie ciekawi, co w środku powstało
Drzewka owocowe, klony, bukszpany - to głównie
Ewa, my we wrześniu trawę wertykulowaliśmy po raz drugi. Trawa nie odbiła. Tym razem poczekam jeszcze. Wygląda kiepsko. Tak w ogóle, to będziemy dosiew robić, w przyszłości lekko podniesiemy trawnik, by równo z krawężnikami był. Ale najpierw kostka na podjeździe. Trochę ziemi będzie zebrane, to będzie czym dosypać. Resztę kupię, jakby brakowało. Ale to jeszcze nie wiem kiedy
Dziś kupiłam dolomit. Pójdzie na trawnik, pod lawendę, perowską ..