Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 20:32, 13 cze 2016

L00zak napisał(a)
Miło Was widzieć, pozdrawiam niedzielnie

Odpozdrawiam już poniedziałkowo
Zana 20:33, 13 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Aniu, kocimiętkę dostałam od Ewy bacowej, właśnie wrzuciłam na ostatniej stronie fotki jej łanów kocimiętkowych. I już myślałam, ze dzięki tobie rozszyfrowałam nazwę jej kocimiętki. Jednak się okazuje, że jej jest jeszcze inna
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6594-ogrodek-iwony-ii?page=218#post_7

Ja mam jedną sadzonkę posadzoną tydzień temu. Wiosną postaram się ją podzielić

Widziałam Iwonko, to na pewno nie jest ta sama. Ale chyba już ją zidentyfikowałyście?
Zana 20:34, 13 cze 2016

babka napisał(a)
Kochana a znasz nazwę tej nowo nabytej szałwii ??

No nie znam, tzn. nie mogę sobie przypomnieć czy AnaArt mówiła jej nazwę czy też nie mówiła. Było takie zamieszanie przy tych zakupach, że już mi się wszystko pomieszało. Ale Ana ją ma i bardzo ją polecała. Musze do niej zajrzeć i dopytać w takim razie.
Zana 20:36, 13 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Zazdroszczę spotkania. Tyle fajnych osób w jednym miejscu Duże było to spotkanie tzn.dużo osób było?

Trzcinniki Overdam mam i chwalę

Wiem, że masz trzcinniki i je chwalisz. To dobra rekomendacja, łatwiej zdecydować się na zakup. Szczerze mówiąc myślałam, że przyjedzie więcej osób. Ale przynajmniej łatwiej zapamiętałam te, które były
Zana 20:39, 13 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Hejka. Dopiero dziś siadłam do laptopa. Sił nie mam. Wczoraj rozlałam po ogrodzie 400 l rozcieńczonej już z wodą gnojówki z pokrzywy. Mam nadzieję że rośliny zaczną się krzewić.
Swoje zakupy już posadziłam.

Miło bardzo było Cię poznać Anula. Super się z wami łaziło choć nam to szło bardzo powoli w porównaniu z resztą grupy. Ale my to przy każdej roślinie debatowałyśmy.

Ja też ten spacer będę długo super wspominała. Faktycznie debatowałyśmy, zgadywałyśmy, omawiałyśmy...
I Ciebie Aniu też bardzo miło poznać i choć jesteś na zdjęciu w avatarku, to ja bym Cię w ogóle nie rozpoznała. Ale właściwie ja to nawet swoich sąsiadów mam czasami problem, żeby poznać
Zana 20:41, 13 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Odpowiem Mirellko za Anulę. Były:Ania(Zana), Ania(Makao), Anita(ana_art), Jola(jolanka), Ela(Elka by handmade) z koleżanką Justyną, Sylwia(sylvana), Iza, Kasia(Kasya), Marysia (MariBere), Danusia-szefowa, Małgosia(Małocha1960)

Dziękuję Dominika. Jeszcze ktoś był, ale nie mogę skojarzyć ogrodu.
Zana 20:42, 13 cze 2016

Dominika11, Asia, Kasia to naprawdę fajne poznać choć kilka osób w realu. Z pewnością nie żałuję, a wręcz przeciwnie
Zana 20:43, 13 cze 2016

bold text Bea dzięki za wizytę i pozdrowionka. Odpozdrawiam serdeczniutko I deszczyku nieco bardziej solidnego życzę
Zana 20:45, 13 cze 2016

Jazzy, z Ciebie też chudzielec? No po tych girkach można się ciutkę domyśleć. To mamy coś wspólnego. Ciekawa jestem jak żeś sobie mnie wyobrażała?
Psiamama 20:51, 13 cze 2016

He he ja też chudzielec ale Anula Ty to jesteś taki reprezentacyjny chudzielec wiesz, taki fajny