Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

ANNA1976 08:08, 14 cze 2016

Pięknie jest
anbu 08:49, 14 cze 2016

Anulko ale pędzisz z wątkiem Nie nadążam
Fajne to spotkanie miałyście Widzę z opisów ludzi, że wszyscy zadowoleni i w sumie nie ma się co dziwić
butterfly 08:58, 14 cze 2016

Podobają mi się zdjęcia - klimatyczne.
Kawa 08:59, 14 cze 2016

super foty
i spotkanko było
makkasia 10:00, 14 cze 2016

Ale musiałam nadrabiać a nie było mnie kilka dni ... u mnie w tym tygodniu akcja "Gruba Berta" u Ciebie szaleństwo: 4 rabaty tworzyć to się nazywa zacięcie
Hostowa jak zwykle mnie rozwaliła jest cudowna Spotkania zazdraszczam
ściskam
Mary 18:29, 14 cze 2016

Witaj Anula.

Piękne zdjęcia. Ja nie wiem, jak Ty to robisz.

Nadrobiłam, ale nie dowiedziałam się co z tym ogonem. Tylko Iwonka coś 4 czerwca pisze o ogonie, ale nic dokładniejszego nie znalazłam. Może coś przegapiłam.
Dobrze Cię zrozumiałam, że dama jednak ma rybi ogon?
Zana 20:48, 14 cze 2016

Zoja i Kasia no nie zaprzeczam, busz się na tej rabacie ruderowej na tyłach zrobił. Jednak ona wąska jest, będę ją poszerzać i trochę poprzesadzać. Hortki ogrodowe już zostały zaduszone, a malutkie są bo w tym roku od korzenia odbijały. Trzeba je do przodu przesunąć i trochę więcej miejsca im dać. Z tyłu języczki Przewalskiego tak się rozszalały, że na tujach leżą. Tawułek to już prawie nie widać zza tych nieszczęsnych liściorów jarzmianek, które w tym roku nie chcą kwitnąć. No, będzie bardzo podobnie, ale trochę inaczej. Ale w tym roku chyba tylko poszerzę a przesadzać będę na wiosnę.
Zana 20:53, 14 cze 2016

Ania1976 dzięki

Ania/Anbu ja już chyba sama powoli za swoim wątkiem przestaję nadążać. Ale był taki czas, że i u Ciebie po kilka stron dziennie leciało. Dopiero teraz masz nieco spokojniej.

Beata/Butterfly a witaj motylku! Wyobraź sobie, że dzisiaj rano przypadkowo przez jakiś link weszłam na Twój wątek i podziwiałam rabatę seslerii z szałwią. Nota bene swego czasu zimową porą przeczytałam prawie cały Twój wątek. Tak mnie wciągnął. To ja muszę do Ciebie wrócić!

Kamilka no spotkanie super było tylko krótko, a właściwie czas szybko bardzo minął.
Zana 21:10, 14 cze 2016

Kasiu och Kasiu to raczej nie zacięcie tylko moje "wszystko chcę mieć już!" a potem wszystko rozgrzebane i końca nie widać. Mam nadzieję, że pokażesz relację z akcji usuwania "Grubej Berty". To będzie dopiero operacja. Hostowa dziękuje za pochwałę

Marysiu owszem ma rybi ogon! I Ty to wszystko przeczytałaś??? Szalona! Gdzieś miałam zdjęcie, na którym widać ten rybi ogon. Postaram się znaleźć.

Pogrzebałam i tu trochę widać, że z tyłu nie ma stóp tylko jest płetwa. Jak wreszcie zrobię jej jakieś wyględnie wyglądające otoczenie to trochę lepiej to sfotografuję:

Zana 21:21, 14 cze 2016

A tak przy okazji to zakochałam się w kwitnącym śmiałku: