Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Brzóstowa

Ogród - Brzóstowa

inka74 09:54, 12 wrz 2016

Trzykrotkę już 3 razy podzieliłam i obdzieliłam wszystkich w koło, nadal mam 2 ogromne kępy, nad którymi nie jestem w stanie zapanować. Podwiązanie nie działa, kępy miały po 80 cm i się ślizgało wszystko.

Moja Gienka takich dużych pąków ma z 6 i sporo też takich mniejszych, ciągle liczę, że może jednak się teraz otworzą...

Prezentację udało się skończyć? Ja też tak mam, że jak nad czymś muszę popracować w spokoju to albo zostaje po godzinach albo robię w domu jak nikogo nie ma. Tak w robocie ciągle ktoś coś potrzebuje...
Ja wyjazdów służbowych za granicę nie lubię. Bo albo męczę się z grupą od 30 do 120 wyfochowanych panów i pań prezesów co to im ciągle coś nie pasuje albo jedyne co zobaczę to lotnisko i widok z okna hotelowego. Niestety mojej firmie rzadko przychodzi do głowy coś innego zorganizować. Czasami udaje mi się zostać na dzień lub dwa i te wyjazdy są fajne. A już UK to mam powyżej dziurek a muszę być min. raz w roku, źle się tam czuję. A jeszcze po tych ostatnich atakach na Polaków...
Holandię a właściwie Amsterdam lubię, Barcelonę uwielbiam, Paryż już mniej...
Chciałabym jeszcze do Lizbony pojechać i do Rzymu ale poza sezonem i totalnie prywatnie, może jak Młody podrośnie...
Dominika11 09:56, 12 wrz 2016

krzewuszka pienna bardzo mi się podoba, chyba sie też na taką skuszę
Makusia 10:24, 12 wrz 2016

Olga krzewuszka śliczna- zupełnie inaczej sobie wyobrażałam ten krzew- może u Ciebie taki śliczny, bo w formie drzewka właśnie?
Makusia 10:24, 12 wrz 2016

Olga krzewuszka śliczna- zupełnie inaczej sobie wyobrażałam ten krzew- może u Ciebie taki śliczny, bo w formie drzewka właśnie?
OlgaKol 09:13, 02 paź 2016

Makusia napisał(a)

Żeby ładnie kwitła i była kulką, trzeba ją mocno ścinać wczesną wiosną i drugi raz zaraz po pierwszym przekwitnięciu - wtedy późnym latem znów zaczyna kwitnąć.
Dzisiejsza fotka - ona juz miesiac kwitnie non stop.
OlgaKol 09:30, 02 paź 2016

Kilka dzisiejszych fotek

Lady of Shalott - kolejne kwitnienie

Pilgrimka - trochę przesadziła z tym wzrostem

OlgaKol 09:42, 02 paź 2016

inka74 napisał(a)
Trzykrotkę już 3 razy podzieliłam i obdzieliłam wszystkich w koło, nadal mam 2 ogromne kępy, nad którymi nie jestem w stanie zapanować. Podwiązanie nie działa, kępy miały po 80 cm i się ślizgało wszystko.

Moja Gienka takich dużych pąków ma z 6 i sporo też takich mniejszych, ciągle liczę, że może jednak się teraz otworzą...

Prezentację udało się skończyć? Ja też tak mam, że jak nad czymś muszę popracować w spokoju to albo zostaje po godzinach albo robię w domu jak nikogo nie ma. Tak w robocie ciągle ktoś coś potrzebuje...
Ja wyjazdów służbowych za granicę nie lubię. Bo albo męczę się z grupą od 30 do 120 wyfochowanych panów i pań prezesów co to im ciągle coś nie pasuje albo jedyne co zobaczę to lotnisko i widok z okna hotelowego. Niestety mojej firmie rzadko przychodzi do głowy coś innego zorganizować. Czasami udaje mi się zostać na dzień lub dwa i te wyjazdy są fajne. A już UK to mam powyżej dziurek a muszę być min. raz w roku, źle się tam czuję. A jeszcze po tych ostatnich atakach na Polaków...
Holandię a właściwie Amsterdam lubię, Barcelonę uwielbiam, Paryż już mniej...
Chciałabym jeszcze do Lizbony pojechać i do Rzymu ale poza sezonem i totalnie prywatnie, może jak Młody podrośnie...

U mnie wyjazdy służbowe tylko do Barcelony - tam mamy główną siedzibę firmy.
Z reguły lecę sama i tak sobie to organizuję, żeby mieć chociaż jeden dzień na zwiedzenie. Nie jest to wtedy takie męczące
Karol99 09:48, 02 paź 2016

Świetna ta krzewuszka, widziałem tak prowadzonego berberysa.
olga80 09:59, 02 paź 2016

Krzewuszka nie wiedziałam ,że można kupić w takiej formie, bardzo mi sie podoba.Muszę poszukać u siebie,albo w necie. Pięknie kwitnąco jeszcze u Ciebie
OlgaKol 11:08, 02 paź 2016

Karol99 napisał(a)
Świetna ta krzewuszka, widziałem tak prowadzonego berberysa.

Takiego berberysa też mam - jeszcze jest mały, ale bardzo ciekawy