Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Brzóstowa

Ogród - Brzóstowa

OlgaKol 11:10, 02 paź 2016

olga80 napisał(a)
Krzewuszka nie wiedziałam ,że można kupić w takiej formie, bardzo mi sie podoba.Muszę poszukać u siebie,albo w necie. Pięknie kwitnąco jeszcze u Ciebie

Moją kupiłam na giełdzie w Sandomierzu - to jest Bristol Ruby
Makusia 08:56, 03 paź 2016

Olga Ty masz wszytko w formie niecodziennej? Jak sekatorami nie potraktujesz, to jakby nie Twój? Szalona jesteś z tym formowaniem-masz dar naprawdę!!
omelka1 09:25, 03 paź 2016

Fajne tykwy.Krzewuszkę mam zamiar sadzić w przyszłym roku ale w formie krzaczastej.

OlgaKol 16:38, 03 paź 2016

Makusia napisał(a)
Olga Ty masz wszytko w formie niecodziennej? Jak sekatorami nie potraktujesz, to jakby nie Twój? Szalona jesteś z tym formowaniem-masz dar naprawdę!!

To takie moje zboczenie (lepsze takie niż inne )
A tak na serio - mam mały ogród a dużo roślin i muszę jakoś nad tym zapanować
Sama zobaczysz za kilka lat jak to jest
OlgaKol 16:41, 03 paź 2016

omelka1 napisał(a)

Fajne tykwy.Krzewuszkę mam zamiar sadzić w przyszłym roku ale w formie krzaczastej.

Tykwy z mojej uprawy
Mam dwie krzewuszki krzaczaste - też są bardzo fajne, choc nie kwitną tak obficie i długo jak ta na pniu - ale to może kwestia odminay, czy miejsca w którym rosną, a nie formy
MirellaB 17:06, 03 paź 2016

U mnie też jedna z róż puszcza takie długie pędy. Niektóre zwięczące pąkami, a inne nie. Nie specjalnie mi się to podoba.
inka74 20:33, 03 paź 2016

Pilgrim rzeczywiście fantazji nabrał. Rozśmieszył mnie tymi witkami. Dzięki cięciu twój ogród wygląda na dopieszczony i bardzo dopracowany.

Widziałaś może kiedyś Emmę Hamilton Austina na żywo? Korci mnie aby ją dokupić do kompletu do Lady Sharlott...
OlgaKol 21:41, 03 paź 2016

inka74 napisał(a)
Pilgrim rzeczywiście fantazji nabrał. Rozśmieszył mnie tymi witkami. Dzięki cięciu twój ogród wygląda na dopieszczony i bardzo dopracowany.

Widziałaś może kiedyś Emmę Hamilton Austina na żywo? Korci mnie aby ją dokupić do kompletu do Lady Sharlott...

Muszę obciąć te witki - on tak co rok lubi zaszaleć
Emmy nie widziałam na żywo - na zdjeciach jest piekna kolor podobny do Lady a ksztalt kwiatu do Charlotte.
Ma dobre opinie. Jak Ci sie podoba i masz miejsce to się skuś
OlgaKol 21:43, 03 paź 2016

MirellaB napisał(a)
U mnie też jedna z róż puszcza takie długie pędy. Niektóre zwięczące pąkami, a inne nie. Nie specjalnie mi się to podoba.

Też mnie to drażni - będę musiala to obciąć, ale troszkę później, żeby teraz nie zaczęła puszczać nowych pędów
agata19762 22:08, 03 paź 2016

Tykwy bardzo lubię jako dekoracje.
Muszę poszukać u siebie.
Pozdrówka