Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Iwk4 15:50, 30 cze 2014

Ana, nie uwierzysz, jaki świat jest mały. Dziś rozmawiałam z sąsiadką, u której zaczyna się zmieniać w ogródku, zaczęły się pojawiać hortensje i inne cudeńka. Mówię jej, że jest takie fajne forum, wymieniam z nazwy, a ona mi mówi, że własnie na nim podczytuje taki jeden wątek, co jedna pani prowadzi od 3 lat i że bardzo jej się jej ogród podoba. Zaraz mnie tchnęło i pytam się, czy to jest Any ogród mały... Okazało się, że znalazłam fankę twojego ogrodu w mojej małej wiosce. Pozdrawiam Cię wiec od nas dwóch.
ana_art 16:17, 30 cze 2014

mira napisał(a)

buu też kupiłam tą trawkę ale Pani jakoś nie wiedziałam ani jaka nazwa ani co z zimowaniem, śliczna jest

efekt dywanowy powiadacie? a to dobrze wiedzieć poszukam
a tymczasem jak masz czas proszę zajrzyj do mnie w sprawie róż może masz jakąś i mi doradzisz

pozdrawiam

ja staram się nawozić naprzemiennie różnymi nawozami, ale fakt że najczęściej stosuje szybki efekt dywanowy.
Już nie raz pisałam że w ogrodniczych sami nie wiedzą co sprzedają, dlatego warto się doedukować by później nie być rozczarowanym. Zajże do Ciebie za minutkę
ana_art 16:18, 30 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, to sposób na kupowanie gotowych elementów (jak się robi ogrodzenia), posiadanie pana ze spawarką i pomysłu.
aaaa no to ja nie zamierzam ogradzać się
ana_art 16:18, 30 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, to sposób na kupowanie gotowych elementów (jak się robi ogrodzenia), posiadanie pana ze spawarką i pomysłu.
aaaa no to ja nie zamierzam ogradzać się
ana_art 16:19, 30 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Ana, nie uwierzysz, jaki świat jest mały. Dziś rozmawiałam z sąsiadką, u której zaczyna się zmieniać w ogródku, zaczęły się pojawiać hortensje i inne cudeńka. Mówię jej, że jest takie fajne forum, wymieniam z nazwy, a ona mi mówi, że własnie na nim podczytuje taki jeden wątek, co jedna pani prowadzi od 3 lat i że bardzo jej się jej ogród podoba. Zaraz mnie tchnęło i pytam się, czy to jest Any ogród mały... Okazało się, że znalazłam fankę twojego ogrodu w mojej małej wiosce. Pozdrawiam Cię wiec od nas dwóch.
hmmm nie wiem co napisać... aż się wzruszyłam
Madzenka 23:07, 30 cze 2014

To ja tylko macham , bo do mojego ulubionego wątku zawsze znajdę czas aby wpaść i byc na bieżąco
ana_art 23:38, 30 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
To ja tylko macham , bo do mojego ulubionego wątku zawsze znajdę czas aby wpaść i byc na bieżąco
Marzenko OKŁAMAŁAM Cię i wstyd mi bardzo...
nawadnianie u mnie działa 2 x po 5 minut na sekcję a nie jak wcześniej napisałam 2x po 15 minut, ale fiesz ja blondynka jezdem (to nic że farbowana) i mni się pomieszało
Madzenka 23:53, 30 cze 2014

ana_art napisał(a)
Marzenko OKŁAMAŁAM Cię i wstyd mi bardzo...
nawadnianie u mnie działa 2 x po 5 minut na sekcję a nie jak wcześniej napisałam 2x po 15 minut, ale fiesz ja blondynka jezdem (to nic że farbowana) i mni się pomieszało

No to może u mnie za długo? Jutro kupię nawóż i będe podlewać. Aha lece do Małej Mi zapytać...
ana_art 00:03, 01 lip 2014

kochani nie uprawiam takich rzeczy ale zrobię wyjątek... gdyby ktoś chciał pomóc... znam ludzi i wiem że potrzebują pomocy...

https://www.facebook.com/pages/Karol-Kielczykowski/490910164373904?fref=ts
ana_art 00:06, 01 lip 2014

Zobaczcie co ja dzisiaj znalazłam na umbrach przy biurze, nie wiem one są jadalne????