Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Anias 20:48, 01 lip 2014

No tak Anek widze tutaj sporo oj uporzadkowac, nadac forme kolory.... Eh marzy sie.. powoli poczytam i moze zaloze swoj wateczek bo widze ze tu wiele pomocnych dusz i inspiracji
ana_art 10:17, 02 lip 2014

Wy się nie śmiejcie z mojego dżemu, bo ja mam w sumie 16 umberek jak mi wszystkie kiedyś obrodzą to na rynku będę sprzedawała. Tylko zastanawiam się czy one jadalne????
ana_art 10:21, 02 lip 2014

Anias napisał(a)
Witaj Aniu! Chcialam sie przywitac na Twoim watku, bo bede goscic tu dluzej obejrzalam Twoj ogrod w wizytowkach i jestem zachwycona!! Tak zachwycona ze jestem juz na 160 (!) stronie postanowilam przezyc z Toba Twoja metamorfoze. Popatrzec jak tworzylas taki wspanialy ogrod. Wszystko mnie tu zachwyca, doslownie wszystko, a patrzec jak zaczynalas i jak ogrod zmienial sie przez te 3 lata to niesamowite przezycie ja rowniez tworze swoj ogrod, niestety bez ladu i skladu, na zasadzie o to mi sie podoba i posadze to moze tutaj. ... Mam teraz mase roslin ktore rosna w przypadkowych miejscach. Dobra zmykam bo na 161 stronie robi sie ciekawie - idzie wiosna i masz nowy projekt ! Hihi to lepsze niz serial w tv. ))))

Witaj Aniu

Jestem w szoku że kolejna fariatka porywa się na czytanie całego wątku... Czasami mam ochotę stworzyć nowy wątek, a stary zamknąć by nie 'zmuszać' nikogo do czytania całości
Tworzenie ogrodu to duży wysiłek ale i ogromna satysfakcja Zatem skoro jesteś na początku drogi to życzę Ci powodzenia i radości!
ana_art 10:23, 02 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ha Ty tu a ja czekam na info o różach Czytaj czytaj Aniu bo ogród naszej Any (imienniczki nickowe cudowny a wyobrażnia plastyczną ma niesamowitą. Jak widzę jej kosmosy to wiem, ze muszę takie mieć, jak kupiła jeżówki iw sadzila kjrwawnikiem w rozplenice to nie ma co dumać, trzeba kopiować a teraz zachorowała na róże więc sobie podyskutujecie

Marzenka wiesz że nadmiar cukru jest szkodliwy dla zdrowia Ty mi tak nie słódź
ana_art 10:24, 02 lip 2014

Iwk4 napisał(a)

Ha, ha. Skąd ja to znam... Podobnie pisałam do Any pod koniec maja, gdy założyłam swój watek. To zaraźliwa choroba. Podejzewam, ze za chwilę zapragniesz uporządkować swój ogród gatunkami i kolorami.
Any ogród inspiruje. Każdy chciałby umieć tak komponować. Udanych metamorfoz Aniu życzę

Iwonka!!!!
Pszczelarnia 10:24, 02 lip 2014

Umbry mają owoce? A to nie wiedziałam.
ana_art 10:27, 02 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Umbry mają owoce? A to nie wiedziałam.
no ja też byłam w szoku, w ubiegłym roku moja mama pytała czy te wiśnie to będą owocować? ja jej na to że nie że one ozdobne a tu proszę po kilka sztuk czerwonych kuleczek na każdej pod biurem
Gardenarium 10:28, 02 lip 2014

ana_art napisał(a)
Wy się nie śmiejcie z mojego dżemu, bo ja mam w sumie 16 umberek jak mi wszystkie kiedyś obrodzą to na rynku będę sprzedawała. Tylko zastanawiam się czy one jadalne????

Są jadalne tak samo smakują jak zwykłe wiśnie, owoce są mniejsze. Sprzedawać nie będziesz, bo za mały zbiór

Pokazywałam i pisałam u siebie onegdaj, dwa lata temu.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 10:32, 02 lip 2014

Gardenarium napisał(a)

Są jadalne tak samo smakują jak zwykłe wiśnie, owoce są mniejsze. Sprzedawać nie będziesz, bo za mały zbiór

Pokazywałam i pisałam u siebie onegdaj, dwa lata temu.

Danusia pamięć bywa ulotna a z tą sprzedażą to przecież wiadomo że żartowałam
Kamajla 10:54, 02 lip 2014

ana_art napisał(a)

Witaj Aniu

Jestem w szoku że kolejna fariatka porywa się na czytanie całego wątku... Czasami mam ochotę stworzyć nowy wątek, a stary zamknąć by nie 'zmuszać' nikogo do czytania całości
Tworzenie ogrodu to duży wysiłek ale i ogromna satysfakcja Zatem skoro jesteś na początku drogi to życzę Ci powodzenia i radości!

Ani mi się waż zamykać przecież my to dobrowolnie, z radością i wypiekami na twarzy przeczytałyśmy/czytamy

pozdrawiam

i idę do strony 161 sprawdzić jak to było