Trzeba sobie wysiać w zimie . Moje wysiane zaczynają kwitnąć i mam ponad 30 sztuk za 4zł .
po ciężkim tygodniu miałam dziś plan dokończenia zawijasowej, a tu jak na złość paaaaaaada w oczekiwaniu na limki, widok z okna
Mierzwi mnie to Czy posadzić trawy pomiędzy rh ???? bo kiedy one urosną....
Ana, i co zrobiłaś w tym temacie? Mam identyczny dylemat Przekopałam Twój wątek ale nie widzę rozwiązania Są zmiany, czy nie ma czasu?
widzę że Rh Was interesują śpieszę wyjaśnić, że ta rabata jest zdecydowanie nie dla rh. W moim ogrodzie póki co wszędzie jest słońce a cienia jak na lekarstwo. W innym miejscu mam posadzone 5 Nova Zembla ( w ten sam sposób bo za radą Bogdzi, czyli w wymieszanej ziemi , na poziomie doniczki bez kory) i tamte rosną dobrze, nic się z nimi nie dzieje tfutfutfu. Niestety te mają niesprzyjające warunki. Dlaczego? Nie wiem, maja taką samą ziemie, tyle samo wody... ale być może mają za wąską rabatę... są posadzonę na rabacie która ma niecały metr szerokości i do tego z jednej strony jest mur z gazonów... może to jest przyczyna... tak czy siak źle im tam