od dołu:
begonia, runianka japońska, jakaś niebieska hosta, cyprysik filifiera aurea, żurawka georgia peach, trzmielina , niska trawka o nieznanej nazwie, trzy cisowe kulki
piętro wysokie to:
hortensja limeligt, miskant variegatus, miskant gracilimus, na końcu nie widoczna z tej strony angielska róża
zestawienie kolorystyczne zapewne fajne ale te kolce... a może dać rozchodnika czekoladowego ? efekt kolorystyczny podobny, albo nisko strzyżoną pęcherznice diablo???
niestety one przyrastają w obwodzie, nie rozsiewają się, no poza stipami, ewentualnie red baron rozrasta się podziemnie i mogę na wiosnę Ci ukopać, tylko musisz się przypomnieć
hahaha a ja odpowiem u mnie te bordowe plamy to georgia peach, mam jeszcze kilka smothie berry przy sliwie wiśniowej. One wszystkie są w pełnym słońcu, ale czy ph ziemi ma znaczenie, nie wiem... ba nawet Ci nie powiem jakie mam ph bo nigdy nie sprawdzałam
coś ta im szepcze miłego
w tym sezonie podlewałam razo szczególnie florowitem, raz magiczną i przedwczoraj znowu florowitem do hort, zazwyczaj nawóz wlewam na oko... wiem, wiem chłop na oko w szpitalu umarł, ale nie odmierzam jakoś bardzo szczególnie