Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Luki 22:36, 21 sie 2014

Ja to się zastanawiałem co mnie tak czkawka męczyła w tym tygodniu ot i sprawa się wyjaśniła. Na życzenie nie będę wspominał o pewenej sprawie chociaż też mam swoje zdanie ...
Żurawka, a dokładnie żuraweczka to świetny zakup, odmiana Buttered Rum tegoroczna nowośc, świetnie przyrasta i rewelacyjnie spisuje się na słońcu będziesz ją sadzić przed rozplenicami ??
agatanowa 22:39, 21 sie 2014

ana_art napisał(a)
heloł heloł chciałabym OPROTESTOWAĆ zawsze pokazywałam przed, po i bajzel, ustawianie roślin, kopanie itp. .... ona niby jest skończona, ale brakuje 'wykończenia'.

to ten etap niewykonczony moze mozna pokazac...? bo ja juz myslalam, ze przegapiłam, gdy jakiś czas temu przerzuciłam "tysiac stron nazad" i nie znalazłam rzeczonej rabaty; za mozoł cos mi się nalezy
agatanowa 22:44, 21 sie 2014

Luki napisał(a)
Ja to się zastanawiałem co mnie tak czkawka męczyła w tym tygodniu ...

a ja myślałam, ze to uszy robia się czerwone
ana_art 22:51, 21 sie 2014

Luki napisał(a)
Ja to się zastanawiałem co mnie tak czkawka męczyła w tym tygodniu ot i sprawa się wyjaśniła. Na życzenie nie będę wspominał o pewenej sprawie chociaż też mam swoje zdanie ...
Żurawka, a dokładnie żuraweczka to świetny zakup, odmiana Buttered Rum tegoroczna nowośc, świetnie przyrasta i rewelacyjnie spisuje się na słońcu będziesz ją sadzić przed rozplenicami ??

a wiesz, ze ja nie wiem gdzie ją posadzę, to był impuls bo pięknie wyglądała w popołudniowym słońcu u mojej Pani trawkowej... nie miałam wyjścia i wziełam do tego piękne duże sadzonki... pewnie pójdą razem z rozplenicami bo tylko tam się miejsce zwolni i będą dwie plamy żurawkowe, ciemna i jasna
ana_art 22:53, 21 sie 2014

agatanowa napisał(a)

to ten etap niewykonczony moze mozna pokazac...? bo ja juz myslalam, ze przegapiłam, gdy jakiś czas temu przerzuciłam "tysiac stron nazad" i nie znalazłam rzeczonej rabaty; za mozoł cos mi się nalezy
ach jakbyś dobrze wertowała to byś ją uwidziła bo kilka fot w tle jest
agatanowa 22:55, 21 sie 2014

chyba coś tam widziałam z jakąś śliwą, co to widok kuchenny na nia jest, czy też inne coś bordowego (ja się znam jak kura na pieprzu)...
ana_art 22:59, 21 sie 2014

agatanowa napisał(a)
chyba coś tam widziałam z jakąś śliwą, co to widok kuchenny na nia jest, czy też inne coś bordowego (ja się znam jak kura na pieprzu)...
a no to się nie znasz.... nie to nie ta rabata rzeczona jest przy bramie, w przebudowie od wiosny
agatanowa 23:17, 21 sie 2014

no ta co to z zawijaskiem była? dobra, nie bedę się już pograżac i cierpliwie czekam na zdjęcia

[ale to bordowe drzewko przy ogrodzeniu, gdzie by nie rosło, to nie śliwa? ]
ana_art 23:24, 21 sie 2014

agatanowa napisał(a)
no ta co to z zawijaskiem była? dobra, nie bedę się już pograżac i cierpliwie czekam na zdjęcia

[ale to bordowe drzewko przy ogrodzeniu, gdzie by nie rosło, to nie śliwa? ]
przy ogrodzeniu są klony bordowe dwa po obu stronach furtki, były i dalej tam są. śliwa wiśniowa jest z drugiej strony domu przy vanilkach
Gardenarium 23:29, 21 sie 2014

ana_art napisał(a)
a no to się nie znasz.... nie to nie ta rabata rzeczona jest przy bramie, w przebudowie od wiosny

Czyżbyś zdecydowała się zrobić moją propozycję? Ana uwierzyłaś z sens?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies