Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Bozenka06 21:39, 23 lip 2015

a czy to nie dziurawiec ?
ana_art 21:39, 23 lip 2015

Filemon24 napisał(a)
emowe nabytki bukszpanowe przeszły niezłą metamorfozę w życiu bym nie powiedziała że to te same roślinki
mam pytanie widziałam że byłaś w Pęchcinie na zlocie ja się wybieram w najbliższym czasie do tej szkółki ciekawa jestem jak cenowo tam się przedstawia drogo? tanio?

hmmmm trudno powiedzieć, bo zależy co kupujesz. Sadzonki są ładne i duże bywają droższe, bywaja tasze niż u konkurencji.
Bozenka06 21:41, 23 lip 2015

albo ruta zwyczajna
ana_art 21:41, 23 lip 2015

Filemon24 napisał(a)

Śmieszne określenie ogród dla ubogich w sumie to ja taki tworze rozmnażam wszystko dziele na maksa wymieniam się dostane coś za darmo. Po niektórych wątkach widać że ludzie mają pieniądze ja za bardzo nie mam więc muszę sobie radzić inaczej trzeba kombinować
prawda jest taka, że nie da się zrobić ogrodu bez wkładu finansowego, jeśli ktoś mówi inaczej trochę mija się z prawdą
ana_art 21:43, 23 lip 2015

jeśli nie wrotycz to mało istotne co to
Makao_J 21:54, 23 lip 2015

Ja bym powiedziała że zrobienie ogrodu takiego jak Twój Ana czy Sylwii czy Borówcowy bez wkładu pieniężnego graniczy z cudem.
ana_art 22:07, 23 lip 2015

Makao_J napisał(a)
Ja bym powiedziała że zrobienie ogrodu takiego jak Twój Ana czy Sylwii czy Borówcowy bez wkładu pieniężnego graniczy z cudem.
Każdy ogród wymaga wkładu... i pracy, duuuużo pracy... Miałam wycenę na ogród, jednak zrobiłam go sama za ułamek tej kwoty. Teraz pomimo że bardzo różni się od projektu, wygląda tak jakby był zrobiony za kwotę z wyceny i tak może być postrzegany...
Ostatnio u Szmitów widzieliśmy łuk grabowy za 2tyś Danusia powiedziała ze to dobra cena, pomyślałam na głowe bym upadła gdybym taki kupiła... co nie znaczy że ludzie nie kupują. Kula cisowa wielkości mojej w Pęchcinie kosztowała 1500zł, a ja ją w necie kupiłam za 70zł!!!!! i to zastanawiałam się nad nią. Pamiętam że śmieliśmy się z eMem, ze moglibyśmy 'interes' na niej zrobić.
Czyli jak ktoś patrzy na mój ogród i widział ceny w CO może pomyśleć wow ale kasy tu rośnie...
Krys 22:14, 23 lip 2015

Makao_J napisał(a)

perz nie wymaga żadnego nakładu !!
Makao_J 22:15, 23 lip 2015

Cholewka a ja wertuję ten internet i wertuję i nie mogę nigdzie znaleźć kuli cisowej na pniu. A potrzebuję bo mi rabata jedna stanęła w miejscu i nie mogę jej dokończyć. A u Szmitów faktycznie najtańsza kosztuje około 200zł.
Makao_J 22:17, 23 lip 2015

Krys napisał(a)

perz nie wymaga żadnego nakładu !!

Haha to prawda