Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Filemon24 08:22, 05 sie 2015

U mnie opuchlaków nie ma za to mam jeszcze gorsze dziadostwo ogrodnice niszczylistną - to dopiero może zdziałać spustoszenie w ogrodzie
ana_art 10:16, 05 sie 2015

bacha2224 napisał(a)
Zawsze zaglądam i podziwiam,tym razem wykukałam kfiotki brązowe o zapachu czekolady,mam je pierwszy raz w donicy,czy możesz mi zdradzić czy one zimują u ciebie w ogrodzie.
niestety w ogrodzie nie zimują, trzeba wykopać i przechowywać jak dalie w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu
Edit 13:32, 05 sie 2015

ana_art napisał(a)
tylko w misie. Na początku miałam plan by się wylewała, ale donica ma niezłą pojemność i trzeba byłoby zrobić duży wykop i solidną podstawę. Wybraliśmy wariant ekonomiczny

Anetko, a co z wodą która będzie w misie? Czy ona nie zrobi się zielona? Masz sposób na to?
Sebek 15:34, 05 sie 2015

Ciurka i u Ciebie Uwielbiam słuchać wody siedząc w salonie czy bujając się na huśtawce

Ostatnio warzywnik, teraz sad... Zaskakujesz
ana_art 16:36, 05 sie 2015

Sebek napisał(a)
Ciurka i u Ciebie Uwielbiam słuchać wody siedząc w salonie czy bujając się na huśtawce

Ostatnio warzywnik, teraz sad... Zaskakujesz
nie siej plotek Jaki sad? to z mojej pisardii która rośnie obok vanilek
ana_art 16:37, 05 sie 2015

Edit napisał(a)

Anetko, a co z wodą która będzie w misie? Czy ona nie zrobi się zielona? Masz sposób na to?
zobaczymy
Pszczelarnia 16:44, 05 sie 2015

ana_art napisał(a)

aaaaa dziękuję wszystkim, a zdjęcie takie:

Ależ te pomidorowe kolory są piękne i jeszcze wygrały w konkursie wertykalnym. Upał - majaczę, się cieszę.

Jana 19:17, 05 sie 2015

Anetko czy już opatentowałaś rozchodniki pod hortensją? Moje hortensje obwisły, mają jeden sezon, denerwuje mnie to. Podwiązałam je ale nie wygląda to estetycznie, pozwolisz, że zgapię Twój pomysł? W końcu trzeba korzystać z dobrych wzorców.... A ile masz tam rozchodników i w jakiej odl sadziłaś je przed hortensjami?
siaaska 22:05, 05 sie 2015

Zaglądam po długiej nieobecności i wciąż zachwycam się Twoim ogrodem Kosmosy czekoladowe pachną czekoladą czy tylko kolor maja taki? Tak czy siak super wyglądają
Ciurkadełko pewnie przyjemnie szumi... u nas też jak puszczę sobie nad suchym stumykiem wodę z węża... Może uda się je dokończyć w przyszłym roku... Chyba się nie doczekam
ren133 22:21, 05 sie 2015

Ana
A jaką żurawkę masz przy rozchodnikach ... no wiesz tych z nagrodzonego zdjęcia?