Ania bukszpan powinien przezyc tylko mocno przemarzl, w tym roku bedzie juz lepiej lej pod niego forovit i dolistnie. Da rade, rosl zakopany wiec korzen pewnie jest ok. Czy zmarzl zima czy teraz na wiosne od slonca i suszy?
Moj pien urosl bo nie byl szczepiony tylko wyprowadzany z lodygi.
a licho go wie, były przykryte agro, jak odkryłam to były dziwne, podlewałam cały czas więc to chyba nie powód suszy.. w tym miejscu mam jeszcze jodłe którą lizneło na pomarańczową... idę obejrzę te cisy chociaż nie wiem czy rozpoznam czy one z pnia czy szczepione...
przymierzyłam szybko... tylko proszę się nieśmiać z tej niebieskiej łopatki bo to mojego pomocnika, złamał poszedł bo sie obraził
nie wiem czy dobrze widać bo wokół syf... tam w tej chwili rosną bukszpany na pniu, ale będą eksmitowane, do przymiarek nie chcialam im tego robić, jest też kula cisowa 50cm i widać że jest za duża... może takie mniejsze kulki bukszpanowe takie z 30cm?
co myślicie?
Dałam je od najwyższej do najniższej. Nie wiem jak wyglądają szczepione, ale jak je oglądalam od spodu to wydaje się że to jeden pień, ale ja się nie znam...
idę płakać chyba....