Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:58, 17 kwi 2012

pisałam również że czekam jak na szpilkach bo lada moment przyjadą moje cisy i co? i jestem wkurzona na maksa. Ileż niecenzuralnych słów użyłam...
Otóż kupowałam je na odległośc od gościa u którego w ubiegłym roku kupowałam kule i bonsaia wówczas wszystko było ok. Teraz pytałam jakiej wielkości jest pień napisal 100-120cm i 45cm kula i co? przyszły 100-120 cm CAŁOŚĆ!!!! KUŹWA... jestem taka zła... zaraz do niego napiszę żeby przyjeżdżał po nie i sobie je zabierał, gdybym wiedziała że są tak małe to bym ich nie brała...Odebrał je dzisiaj pracownik który był w pobliżu Bydgoszczy.

Wieloszka 22:06, 17 kwi 2012

Aniu, rozumiem Twoją złość, ale mnie te cisy podobają się bardzo - wysyłaj szybko
kaisog1 22:14, 17 kwi 2012

Ania ja tez bym sie wściekła..... Czasem myślę, że ludzie nie chcą zarabiać... Przecież skoro pytałas, konkretnie to powinien albo towaru nie wysyłac albo napisac że 100 z kulką..... beznadzieja.... pogryzłabym faceta
Madzenka 22:16, 17 kwi 2012

Kurcze! Ładne ale skoro za małe to odsyłaj. Rozumiem, że cena była jak za duże....
A swoją droga to u nas KUL cisowych na nóżkach nie uświadczysz...ja bym je jednak zostawiła. Po co ci takie wielkie? Masz takie w projekcie?
ana_art 22:19, 17 kwi 2012

niby 50cm nie dużo ale jednak OGROMNA różnica. Właśnie piszę do nich emaila że chce je zrówcić, nie lubię być oszukiwana!!!!!
kaisog1 22:20, 17 kwi 2012

Ania jest różnica i to ogromna. Odsyłaj niech kase zwracają albo niech towar dostarczą jaki zamawialaś Trzymam kciuki
Sebek 22:25, 17 kwi 2012

Aniu - zdzieranie darni to okropna robota, ale nie tyle Cie jeszcze czeka, więc się nie przejmuj Ale te cisy - no piękne są, ale rzeczywiście za niskie...

I czy ja widzę kosiarkę na pierwszym zdjęciu za nimi - czy wertykulator???
Syla 22:27, 17 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Kurcze! Ładne ale skoro za małe to odsyłaj. Rozumiem, że cena była jak za duże....
A swoją droga to u nas KUL cisowych na nóżkach nie uświadczysz...ja bym je jednak zostawiła. Po co ci takie wielkie? Masz takie w projekcie?

Ja wiem , że jesteś zła i niezadowolona , bo pytałaś wcześniej o wysokość hmmmm ale one też mi się podobają i zadam podobne pytanie jak Marzenka ..... czy koniecznie muszą być takie na 120 cm wys......One są śliczne ..... Może jednak się przydadzą co ????
Madzenka 22:27, 17 kwi 2012

Kurcze Ania wynegocjuj w ramach rekompensaty 50% rabat! W przeciwnym razie ich na forum obsmarujesz! Na prawdę są ślicznie i wg mnie takie małe nie przytlaczają w ogrodzie
ana_art 22:27, 17 kwi 2012

żesz kuźwa że mnie nie tkneło że cena niska... płaciłam po 160zł, ale pytałam... w projekcienie mam napisane jaiej wielkosci mają byc rośliny... Mam w projekcie 5szt trzy w tymmiejscu, podsadzone kulami, zastanawiam się czy nie będa wyglądaly pokracznie...w zestawieniu z kulami