Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Kokesz 18:15, 15 lut 2016

Piękna wizytówka, ach...Fajnie, że tak dużo zdjęć zebranych w jednym miejscu. Zaglądam do Twojego ogrodu już od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie posty, a teraz już trzeci raz oglądam wizytówkę, kwintesencja ogrodu. Pozdrawiam.
Madzenka 20:25, 15 lut 2016

Może wsadzić miskanty morfing light? Ale przecież osłaniać nic nie musisz.
ana_art 20:51, 15 lut 2016

ewa004 napisał(a)
No i juz masz
ana_art 20:53, 15 lut 2016

Zielona napisał(a)
Hmm... namieszam Tobie, ale napiszę bardzo subiektywnie. Zamiast fioletowej róży wybrałabym powojnik w tym kolorze, który w dodatku kwitnie do jesieni...

Decyzja o eksmisji miskantów za jodłami bardzo dobra. Kiedy nie było konstrukcji drewnianej, a iglaki były mniejsze - trawy fajnie oddzielały przestrzeń i tworzyły plecy rabaty. Teraz rzeczywiście są zbędne i wprowadzają chaos. Warto obserwować swój ogród i umieć wychwycić, że coś, co się wcześniej sprawdzało, teraz nie pasuje

Buziaki, Mądra Ogrodniczko

ziarnko niepewności nie wiem dlaczego, ale boje się powojnika , miałam jeden i mi zmarniał, nie mam może ręki do niego?
ana_art 20:55, 15 lut 2016

ren133 napisał(a)
A co posadzisz w miejsce tych traw?
a dasz wiarę, ze raczej nic tam jest mało miejsca, zostawie je dla jodeł, aaa i jeszcze rosną tam tawułki dwie i jeżówki, więc jest mega miszmasz. Sciana jest łądna i ładnie odbija jodełki.
ana_art 20:57, 15 lut 2016

AgaW napisał(a)
Ana, Piszę do CIebie sporadycznie, (kiedyś podpytywałam CIę o ekipę, która robiła CI domek narzędziowy, pochodzę z Łomży). Czytam posty regularnie, ale dzisiaj odkryłam Nową Wizytówkę. Twój ogród - perełka, perełeczka śliczności. Pozdrawiam,
Aga
Pamiętam mówiłaś że bywasz fizycznie sporadycznie w rodzinnych stronach, więc zapraszam chociażby wirtualnie
ana_art 20:57, 15 lut 2016

Kokesz napisał(a)
Piękna wizytówka, ach...Fajnie, że tak dużo zdjęć zebranych w jednym miejscu. Zaglądam do Twojego ogrodu już od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie posty, a teraz już trzeci raz oglądam wizytówkę, kwintesencja ogrodu. Pozdrawiam.
hihihi no to mnie cieszy
ana_art 20:59, 15 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Może wsadzić miskanty morfing light? Ale przecież osłaniać nic nie musisz.
nieeeee w plecah nie będzie żadnego miskanta, w nogach za to będzie rozplenica
Kiedyś te miskanty zasłaniały PC, teraz wprowadzają bałagan. Wykopie je chociaż przyznaję, ze na sama myśl się boje bo korzeń pewnie maja gigantyczny.... boje się też trochę o jodełki...
Zielona 22:20, 15 lut 2016

Pisać Tobie o fajnym powojniku, czy siedzieć cicho i nie mieszać?
ren133 22:30, 15 lut 2016

ana_art napisał(a)
a dasz wiarę, ze raczej nic tam jest mało miejsca, zostawie je dla jodeł, aaa i jeszcze rosną tam tawułki dwie i jeżówki, więc jest mega miszmasz. Sciana jest łądna i ładnie odbija jodełki.

Na pewno będzie ładnie Wszystko co robisz pięknie się komponuje na rabatach ... A skoro zmieniasz dobrze to przemyślałaś