Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 09:23, 01 maj 2012

Aniu zakupy bukszpanowe cudowne. Widzę, że humor się zdecydowanie poprawił
Łezka z cisami (od początki pisałam że piękne i nie oddawaj!) plus bukszpany plus trzmielina i żwirek to będzie widok zapierający dech w piersiach !!!
Tulipany cudowne, właśnie takie nasadzenia kolorystyczne uwielbiam. A szczególnie zachwycił mnie ten papuzi sorbetowy!!!!!! Poproszę jeszcze fotki na zbliżeniach
nika 10:24, 01 maj 2012

Aniu, nadrobiłam zaległości
Ogród zmienia się z dnia na dzień. Cudownie wyglądają te cisowe kule podsadzone bukszpanami i trzmieliną. Łezka wyszła po mistrzowsku, ale nie ma się co dziwić, jak takich pomocników miałaś
Wszystkiego najlepszego dla Twoich majowych jubilatów i wspaniałej zabawy Wam życzę
Lena 11:27, 01 maj 2012

ana_art napisał(a)
czosnkom ozdobnym przysuszyło brzydko listki

Aniu taki urok czosnków , że obsychają im liście.Dlatego warto je sadzić pomiędzy inne rośliny które zatuszują te niedoskonałości
Mam czosnki ozdobne od wielu lat i są dla mnie jedną z piękniejszych ozdób na rabacie...
ania_wesola 15:40, 01 maj 2012

Super wychodzi ta rabatka z cisami i bukszpanami, bardzo mi się podoba
ana_art 21:14, 01 maj 2012

Anula, Zbysiu, trzmielina będzie cięta, chcę by tworzyła dywan niezbyt wysoki, tuż za nią w tym wolnym pasie będą żurawki caramel
ana_art 21:19, 01 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aniu zakupy bukszpanowe cudowne. Widzę, że humor się zdecydowanie poprawił
Łezka z cisami (od początki pisałam że piękne i nie oddawaj!) plus bukszpany plus trzmielina i żwirek to będzie widok zapierający dech w piersiach !!!
Tulipany cudowne, właśnie takie nasadzenia kolorystyczne uwielbiam. A szczególnie zachwycił mnie ten papuzi sorbetowy!!!!!! Poproszę jeszcze fotki na zbliżeniach

Marzenko dziękuję za dobre słowo Co do tulipanów to teraz wiem że to będą kwiaty ktore posadzę w ogromnych ilościach na jesien Dzisiaj biegałam pomiędzy placem zabaw a domem, wyskakala się też na trampolinie mieliśmy dzisiaj dużo gości, a właściwie chłopcy mieli i nie bylo czasu na foografowanie, ale dzisiaj tulipany dały czadu Jutro pofoce je z bliska
ana_art 21:22, 01 maj 2012

nika napisał(a)
Aniu, nadrobiłam zaległości
Ogród zmienia się z dnia na dzień. Cudownie wyglądają te cisowe kule podsadzone bukszpanami i trzmieliną. Łezka wyszła po mistrzowsku, ale nie ma się co dziwić, jak takich pomocników miałaś
Wszystkiego najlepszego dla Twoich majowych jubilatów i wspaniałej zabawy Wam życzę

Dziekuję, dziękuję już po imprezce, pogoda i goście dopisali. Zabawa była extra
ana_art 21:23, 01 maj 2012

Lena napisał(a)

czosnkom ozdobnym przysuszyło brzydko listki

Aniu taki urok czosnków , że obsychają im liście.Dlatego warto je sadzić pomiędzy inne rośliny które zatuszują te niedoskonałości
Mam czosnki ozdobne od wielu lat i są dla mnie jedną z piękniejszych ozdób na rabacie...

Lenka to 'dobrze' bo już myślałam że to moja wina a tak czuje sie rozgrzeszona
zbigniew_gazda 21:58, 01 maj 2012

ana_art napisał(a)
Anula, Zbysiu, trzmielina będzie cięta, chcę by tworzyła dywan niezbyt wysoki, tuż za nią w tym wolnym pasie będą żurawki caramel

Aniu bardzo dziękuję. Ciekawie będzie i pięknie.
KasiaWB 08:59, 02 maj 2012

Przyszłam pochwalić ostatnie prace fajne rabaty powstają, latem będziemy podziwiać w pełni