Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:49, 06 sie 2012

poznajecie?
zastanawiałam się czy nie dosadzić dwóch duuuzych kul, ale chyba wstrzymam się w tym roku, poczekam do przyszłego
ana_art 22:51, 06 sie 2012

Ana napisał(a)

za to nie angielki kwitną na okragło

Przepiękny mają kolor!!

tak są śliczne, kwitna o wiele ładniej niz w ubiegłym roku. Cieszę sie że przezyly zimę To do nich kupowałam angielki by pasowaly kolorystycznie.
Madzenka 22:53, 06 sie 2012

ana_art napisał(a)
poznajecie?
zastanawiałam się czy nie dosadzić dwóch duuuzych kul, ale chyba wstrzymam się w tym roku, poczekam do przyszłego

Wytrzymaj jest pięknie!!!
ana_art 22:54, 06 sie 2012

i Leon z wytrzeszczem leży właśnie obok mnie

Madzenka 22:55, 06 sie 2012

ana_art napisał(a)
Tak Marzenko to golden celebration, wcześniej mialy 3 kwiatki jakos nie bylo im otrzeba wspomagaczy, teraz są zwieszone, musze im dać jakąś podporę. Szczerze mówiąc myslałam juz wcześniej o takiej dużej kratce, na tle ściany budynku gospodarczego (który będzie kiedyś). Potem stwierdzilam ze one takie małe ze nie potrzeba im wspomagaczy jeszcze, a tu prosze jak się rozkwitła ....

Moje podelwałam magiczną siłą do róż i ruszyły do góry po podporze i mają po raz 3 pąki. Pokaże ja jak ponownie zakwitną Dzisiaj dostała papu dla róż w granulacie i cieszę się, ze pada..... w przeciwieństwie do ciebie
Madzenka 22:56, 06 sie 2012

Powinien się nazywać Wytrzeszcz ALe ma niebieskie oczy!!!
ana_art 23:00, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Tak Marzenko to golden celebration, wcześniej mialy 3 kwiatki jakos nie bylo im otrzeba wspomagaczy, teraz są zwieszone, musze im dać jakąś podporę. Szczerze mówiąc myslałam juz wcześniej o takiej dużej kratce, na tle ściany budynku gospodarczego (który będzie kiedyś). Potem stwierdzilam ze one takie małe ze nie potrzeba im wspomagaczy jeszcze, a tu prosze jak się rozkwitła ....

Moje podelwałam magiczną siłą do róż i ruszyły do góry po podporze i mają po raz 3 pąki. Pokaże ja jak ponownie zakwitną Dzisiaj dostała papu dla róż w granulacie i cieszę się, ze pada..... w przeciwieństwie do ciebie
kupiłam magiczną siłę do róż, ale z braku czasu leję wszystko florowitem, dzisiaj zaczełam 3 baniaczek. Jak u Ciebie pada to do mnie moze dojdzie jutro. Dobrze by było
ana_art 23:03, 06 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Powinien się nazywać Wytrzeszcz ALe ma niebieskie oczy!!!

oooo ile on już imion miał i hopek, i mruczek, i puszek staneło na leonie bo mi sie z jakąs bajka z dziecinstwa kojarzy Dzisiaj byłam na szczepieniu i tak ma wpisane w książeczce zdrowia Codziennie zasypia mi na kolanach wieczorem jak siedzę przy komputerze
Sebek 23:05, 06 sie 2012

ana_art napisał(a)

No i to się nazywa CO JA PACZE!
ana_art 23:08, 06 sie 2012

Sebek napisał(a)

No i to się nazywa CO JA PACZE!

to fakt