Ja od dłuższego czasu lobbuję za ustawowym prawem do urlopu po urlopie bo jak już się człowiek nawypoczywa i wróci, to się tak od razu zmęczy, że tylko mu się urlop należy
Heloł ponownie
Chyba wszystkie chwasty zostały weksmitowane Mam nadzieję, źe kilka zdjęć dzisiaj pokażesz bo różnica w temperaturze będzie dzisiaj mniejsza
aaaach niestety chwasty mają się dobrze... poza sfoceniem, podlaniem i skoszeniem młodego trawnika nic nie tknełam... niestety ogród musi poczekać. wczorajsze popołudnie i dzisiejszy cały dzień (ufff przed chwilą skończyłam) musiałam nadrabiać z młodym zaległości szkolne z pierwszego tygodnia szkoły... nawet nie myślałam że ruszą tak z kopyta... właśnie przepisaliśmy i przerobiliśmy materiał II klasy podstawowej z pierwszego tygodnia czyli 10stron ćwiczeń z polskiego, 7str ćwiczeń z matematyki i po 9stron w zeszytach z polskiego i z matematyki, 2str z angielskiego i do tego rysunek z wakacji ufff masakra maraton niesamowity! Jutro nadrabianie pourlopowe w pracy jak miło mieć urlop
Ja od dłuższego czasu lobbuję za ustawowym prawem do urlopu po urlopie bo jak już się człowiek nawypoczywa i wróci, to się tak od razu zmęczy, że tylko mu się urlop należy
Heloł ponownie
Chyba wszystkie chwasty zostały weksmitowane Mam nadzieję, źe kilka zdjęć dzisiaj pokażesz bo różnica w temperaturze będzie dzisiaj mniejsza
aaaach niestety chwasty mają się dobrze... poza sfoceniem, podlaniem i skoszeniem młodego trawnika nic nie tknełam... niestety ogród musi poczekać. wczorajsze popołudnie i dzisiejszy cały dzień (ufff przed chwilą skończyłam) musiałam nadrabiać z młodym zaległości szkolne z pierwszego tygodnia szkoły... nawet nie myślałam że ruszą tak z kopyta... właśnie przepisaliśmy i przerobiliśmy materiał II klasy podstawowej z pierwszego tygodnia czyli 10stron ćwiczeń z polskiego, 7str ćwiczeń z matematyki i po 9stron w zeszytach z polskiego i z matematyki, 2str z angielskiego i do tego rysunek z wakacji ufff masakra maraton niesamowity! Jutro nadrabianie pourlopowe w pracy jak miło mieć urlop
Maraton szkolny ufff Dzielna jesteś
tylko 2 stroniczki zangielskiego???
SKANDAL
Bogda nie przesadzaj, w tym czasie odbyły się dwie lekcje angielskiego...
No na końcu świata się spotkać to już przesada!!!!
Ale a propos chwastów wcale nie widać, za to linia kroplująca się układa
hahaha też byłam zdumiona wiedziałam że bociek zaczyna urlop ale do głowy by mi nie przyszło że polecimy w tym samym kierunku, tymsamym samolotem a potem spotkamy sie na fakultecie....
Marzenko skoro nie widzisz chwastów to może czas do okulisty no chyb że ja mam swoje soczewki na mniejsze wymienić
linia zaczeła się ukladać przed urlopem, powoli i w bulach....
Ach no i kolejna szczęściara z nawadnianiem Chwasty to niestety pierwszy widok jaki nas wita już "od progu" po powrocie z urlopu i na dzień dobry psuje humor...
Ja też głosuję za urlopem po urlopie - chociaż miałam go całe 4 dni po powrocie z wczasów i.... tak się naharowałam w ogrodzie, że z przyjemnością wróciłam do pracy odpocząć
To jak już ogarniesz kataklizm pt. początek roku szkolnego daj jakieś świeże fotki
P.S. ja jeszcze nie ogarnęłam...