Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

monteverde 00:08, 06 lis 2012

Warzywnik najlepiej gdzieś blisko domu, żeby można było szybko po pietruszkę i koperek do kuchni wyskoczyć

Aniu ale pięknie wszystko wygląda, a jak zobaczyłam to zdjęcie myślałam, że jestem w Danusinym ogrodzie z lustrem
ana_art 00:09, 06 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Ania, ja już myślę nad Twoim warzywnikiem.

"Z pięknej podlaskiej ziemi" - tak jest pięknej!

Ewcia to moje bazgroły z maja 2011, kiedy zaczynałam przygode z ogrodem, ale zimą otrzymałam zupełnie inny projekt od Danusi, który poooowoli realizuję i niiima tam miejsca na warzywa, no sory, mam rządek truskawek pod płotem
Pszczelarnia 00:10, 06 lis 2012

A to nie jest Danusin ogród? Tak samo perfekcyjny.
ana_art 00:14, 06 lis 2012

monteverde napisał(a)
Warzywnik najlepiej gdzieś blisko domu, żeby można było szybko po pietruszkę i koperek do kuchni wyskoczyć

Aniu ale pięknie wszystko wygląda, a jak zobaczyłam to zdjęcie myślałam, że jestem w Danusinym ogrodzie z lustrem

no właśnie problem jest taki że miejsca na warzywnik brak... bo u mnie wszystko jest blisko domu bo dzialka malutka. No chyba że dzieciom bym plac zabaw zlikwidowała ale nie zrobię im tego , no jeszcze nie teraz...
Aniu tam za tymi trawami w przyszłym roku stanie ściana wodna. Do lustrowego to u mnie daaaleko, chociaż ogród też w pewien sposób Danusiowy
ana_art 00:16, 06 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
A to nie jest Danusin ogród? Tak samo perfekcyjny.

no Danusin, tylko w moim wykonaniu. To 'tylko' robi duuuużą różnicę
Pszczelarnia 00:21, 06 lis 2012

Ania, znakomite wykonanie. Nie widzę w tym ogrodzie rośliny poza projektem o nazwie "tylko" .
monteverde 00:35, 06 lis 2012

Aniu nie bądź taka skromna, bardzo ładnie wygląda ja nie potrafię być konsekwentna w nasadzeniach, no może gdybym założyła nowy ogród? w tym trzeba by było za dużo zmian robić
Madzenka 06:34, 06 lis 2012

monteverde napisał(a)
Aniu nie bądź taka skromna, bardzo ładnie wygląda ja nie potrafię być konsekwentna w nasadzeniach, no może gdybym założyła nowy ogród? w tym trzeba by było za dużo zmian robić

Przychylam się do opini Aniu Ogród piekny i trzeba go bardziej nam pokazywać !!! A na warzywnik kiedyś znajdziesz miejce Chłopcy wyrosną z placu zabwa szybciej niż się obejrzysz
aga_k 07:36, 06 lis 2012

Aniu, ogród wygląda pięknie...... a na warzywniak na pewno znajdziesz jakiś kącik
ana_art 09:12, 06 lis 2012

Dziewczyny przezemnie nie przemawia fałszywa skromność... ja poprostu jestem BARDZO krytyczna względem siebie aczkolwiek są momenty gdy zerknę i jestem z czegoś zadowolona