Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

aga_k 09:28, 06 lis 2012

ana_art napisał(a)
Dziewczyny przezemnie nie przemawia fałszywa skromność... ja poprostu jestem BARDZO krytyczna względem siebie aczkolwiek są momenty gdy zerknę i jestem z czegoś zadowolona

to bardzo dobrze, trzeba być krytycznym i wymagającym wobec siebie, bo inaczej nie osiągnęłabyś byś takich efektów
Milka 12:31, 06 lis 2012

ana_art napisał(a)
Dziewczyny przezemnie nie przemawia fałszywa skromność... ja poprostu jestem BARDZO krytyczna względem siebie aczkolwiek są momenty gdy zerknę i jestem z czegoś zadowolona

wypisz, wymaluj, jakbym siebie widziała; ale osobiście uważam, że zasługujesz na same pochwały i piękny ogród tworzysz
Wieloszka 12:35, 06 lis 2012

irena_milek napisał(a)

wypisz, wymaluj, jakbym siebie widziała; ale osobiście uważam, że zasługujesz na same pochwały i piękny ogród tworzysz

Podpisuję się pod wszystkim Pozdrawiam ANiu
Gardenarium 13:05, 06 lis 2012

Aniu, cholercia no powiem skromnie, że nawet mój projekt można modyfikować ubierać w "piórka" i "ozdóbki" zgodnie z własnym "sumieniem".

Ja bym nie miała nic przeciwko, że w końcu jeśli zrobiłam Ci projekt (co widać rzeczywiście) nie musi być on wiernie odzwierciedlony. Obserwujesz pewnie, że każdy ogród z moich realizacji tak właśnie zmieniam na żywca, jak już go robię. Ważne żeby trzymać się ogólnie, ale szczegóły można dodawać.
Napotykam na różne pokusy i kupuję, a klient akceptuje, co wychodzi ogrodowi na dobre.

To się nazywa nieprzymusowe, zaplanowane działanie.

Instagram Ogrodowiska
Milka 15:53, 06 lis 2012

Danusiu, no pięknie to ujęłaś, to jest właśnie to
ana_art 21:08, 06 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Aniu, cholercia no powiem skromnie, że nawet mój projekt można modyfikować ubierać w "piórka" i "ozdóbki" zgodnie z własnym "sumieniem".

Ja bym nie miała nic przeciwko, że w końcu jeśli zrobiłam Ci projekt (co widać rzeczywiście) nie musi być on wiernie odzwierciedlony. Obserwujesz pewnie, że każdy ogród z moich realizacji tak właśnie zmieniam na żywca, jak już go robię. Ważne żeby trzymać się ogólnie, ale szczegóły można dodawać.
Napotykam na różne pokusy i kupuję, a klient akceptuje, co wychodzi ogrodowi na dobre.

To się nazywa nieprzymusowe, zaplanowane działanie.

Danusiu cholercia zainspirowałas mnie barzo o podsumowania, bo wiele słów pada o perfekcyjnym i konsekwentnym wykonaniu projektu a wcale tak nie jest i wcale tym się nie przejmuje, co więcej celowo wprowadzam jakieś 'swoje' zmiany. Za moment pokaże foty
ana_art 21:19, 06 lis 2012

Ogólny zarys rabat zgadza się z tym co jest w projekcie,
tutaj jest jedyne miejsce które prawie nie zostało zmienione względem projektu, wszystkie rośliny się zbadzają poza wrzośccami, ktore zastapiłam oregano

na projekcie zamiast brzóz jest rozlożysty buk, nie ma żurawek, świerków w pierwszym rzędzie, berbeysów (narazie nie widać) i tylu traw

ana_art 21:23, 06 lis 2012

Tutaj nie powinno być ani cyprysów ani żurawek

Gardenarium 21:25, 06 lis 2012

Teraz wprowadziłam do swojego ogrodu trawki i to szaleństwo się udzieliło chyba wszystkim, no i dobrze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:27, 06 lis 2012

Powiedz, co się dzieje z tyłu z ekranem, jakoś brązowieje Czy pisałaś o tym ?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies