Prze prze prze prze pięknie
a żurawki nie martw sie odbiją ja miałem taką jedną lata temu, wyglądała okropnie. Poskubałem ją, podlałem florowitem i póżniej była olbrzymia
Irenko w runiankach miałam sadzone po 200sztuk krokusów, nawet jak runianka się rozrośnie to liczę, że kwiaty będą widoczne Czosnki spod śniegu dogoniły prawie te które były lekko przykryte liczę, że będą ładnie wyglądały w tej masie
Martuś purple palce w tamtym roku tez prawie tak ogoliłam po zimie a szybciutko się podwoiły. Disiaj po pracy poczyściłam trochę kolejna rabatę żurawkową, potem rabatę przy brzozach i trzeba bylo do domu wracać. Jutro ciąg dalszy golenia żurawek One są bardzo pracochłonne na wiosnę
Asiu wszyscy narzekaliśmy na zimę ale dlatego że długo się ciągneła, tak naprawde to łaskawa była dla roślin. U mnie róże maja tylko dwa niewielkie patyczki przymrożone, pozatym git. Zobaczymy jak będą kwitly w tym roku
U mnie niektóre żurawiki po zimie fajnie wyglądają!
...a niektóre to masakra,ale widać że odbijają
Teraz muszę poszukać właśnie takiej żurawki,która po zimie fajnie wygląda i nadaje sie na południową rabatę...może coś mi polecisz?
tymi które mają 'środeczek' się nie przejmuję bo wiem że odbiją, mam ze 3 sztuki wygnite, te napewno się nie odbudują no ale na tyle żurawek nie jest źle. To chyba jedyne straty zimowe