Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Ginger 23:50, 03 maj 2013

Ana planujesz za trawkami jeszcze coś hmmm poczekaj trochę bo przecież te trawki się rozrosną
Slawko 00:33, 04 maj 2013

ana_art napisał(a)

Piękne zdjęcia... tulipany przede wszystkim Takie same orliki ostatnio kupiłem u Kapiasów... śliczne są... chcę je skomponować z szałwiami, ostnicami, bodziszkami i przywrotnikami Będzie cudnie mam nadzieję Pozdrawiam
Evchen 02:46, 04 maj 2013

Aniu, cudnie u Ciebie Piękne kompozycje doniczkowe Wszystko równiusieńko i zadbane.. Cudo!
ana_art 10:17, 04 maj 2013

Ginger napisał(a)
Ana planujesz za trawkami jeszcze coś hmmm poczekaj trochę bo przecież te trawki się rozrosną
no brakuje mi tam wyższego piętra, może na zdjęciu nie widać ale pomiedzy trawami a thujami jest z 60cm odstępu
ana_art 10:26, 04 maj 2013

Slawko napisał(a)

Piękne zdjęcia... tulipany przede wszystkim Takie same orliki ostatnio kupiłem u Kapiasów... śliczne są... chcę je skomponować z szałwiami, ostnicami, bodziszkami i przywrotnikami Będzie cudnie mam nadzieję Pozdrawiam

U mnie właśnie rosną na rabacie gdzie są naparstnice, szałwie, irysy, ostróżki, tulipany, zapewne coś tam jeszcze dosadzę
ana_art 10:27, 04 maj 2013

Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa, są niezwykle budujące !
Dzisiaj u mnie juz nie pada i przed chwilą wyszło słoneczko
an_tre 10:38, 04 maj 2013

Aniu popatrzyłam i powzdychałam do tulipanów są zachwycające, stoją jak wojsko w szeregu i życzę miłej soboty
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Konstancja30 10:50, 04 maj 2013

tak jakoś otworzył mi się wątek na 1 stronie ... i aktualności potem ... Ana myślę, że o ugorze to nie ma już mowy ... wiosenna odsłona ogrodu olala ... taka fajna a kompozycje donicowe tak subtelne i piękne, że nie chce się odchodzić ... ślicznie
ana_art 10:54, 04 maj 2013

Aniu miejmy nadzieję, że będe się nimi cieszyć i żadne anomalie pogodowe mi ich nie zniszczą ... jak u dziewczyn na południu... dziekuje i Twobie również miłej soboty
ana_art 10:58, 04 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
tak jakoś otworzył mi się wątek na 1 stronie ... i aktualności potem ... Ana myślę, że o ugorze to nie ma już mowy ... wiosenna odsłona ogrodu olala ... taka fajna a kompozycje donicowe tak subtelne i piękne, że nie chce się odchodzić ... ślicznie

Iza rozgość się, za chwilke donicowych kompozycji przybędzie mam jeszcze 7 nowych donic coś trzeba z nimi zrobić