Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Milka 14:36, 24 cze 2013

TheMagda napisał(a)
Kurczę, ale ty jesteś ładna ....

wręcz śliczna
Milka 14:38, 24 cze 2013

ana_art napisał(a)
błagam Cię wzór, autorytet... Ja mam taki trochę amerycki charakter nawet jak się świat wali jest OK

mnie się podobasz bardzo z tym amerykanckim, naprawdę możesz być wzorem bardzo sie cieszę, ze mogłam cię na żywo usciskać
Mala_Mi 00:00, 25 cze 2013

Hi, hi, hi.. po połowa Podlasia jest w Ameryce... wiec i zwyczaje się przyjęły.......
Supcio, że Cię obejrzałam......
Ty w Bukszpanowym, a ja tańcowałam z kuzynem z Łomży i balowałam z resztą rodziny której cześć jest z Łomży.. w tym mój ojciec chrzestny
Mala_Mi 00:12, 25 cze 2013

Ale numer z Konstancją
Ale ja chyba też bym Cię nie poznała.. wiec muszę trochę ratować honor neuronu Konstancjii...

I masz już tak kwitnącą jeżówkę??? Piękna czerwona...... i po drodze do B. łąki z czerwonych maków.. jak moje paznokcie..... czasu nie było sie zatrzymać.. szkoda..... bo lecieliśmy spóźnieni
A wracaliśmy jeszcze szybciej, bo się trochę pokićkało sytuacyjnie.... ale na szczęście wszytko OK... skończyło się na strachu... i foto z maczkami nie ma........ a były takie piękne... podlaskie... u nas takich maków w polach nie ma...... maki i chabry.. pamiętam......

ana_art 00:19, 25 cze 2013

Po całym dniu wlizłam na forum i teraz nie zasnę dziękuję za miłe słowa na mój temat...
w podzięce moje jeżóweczki

ana_art 00:22, 25 cze 2013

i mnustwo zapachu

oraz czarujące wielkoludy

ana_art 00:27, 25 cze 2013

trawy po florowicie siegają mi prawie do ramienia

a te muszą je jeszcze gonić ,

a miskany na to 'nas nie dogoniat'
ana_art 00:31, 25 cze 2013

asc napisał(a)
Ale numer z Konstancją
Ale ja chyba też bym Cię nie poznała.. wiec muszę trochę ratować honor neuronu Konstancjii...

I masz już tak kwitnącą jeżówkę??? Piękna czerwona...... i po drodze do B. łąki z czerwonych maków.. jak moje paznokcie..... czasu nie było sie zatrzymać.. szkoda..... bo lecieliśmy spóźnieni
A wracaliśmy jeszcze szybciej, bo się trochę pokićkało sytuacyjnie.... ale na szczęście wszytko OK... skończyło się na strachu... i foto z maczkami nie ma........ a były takie piękne... podlaskie... u nas takich maków w polach nie ma...... maki i chabry.. pamiętam......

ojtam ojtam, było mineło
Anuś jak nic musisz przyjechać ponownie na podlaską ziemię Jeżówki kwitną bo kupione w tym roku, napewno były pędzone... Wszystkie miały być jednej odmiany, w kolorze pomarańczowym ale bardzo mi się podobają mimo wszystko!
ana_art 00:33, 25 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Borbetko...nie chodziło mi o forum,tylko tak ogólnie napisałam,że niektórzy tylko narzekają,a nic nie robią!
...a znam takich

Ania...ja też jestem taką niepoprawną optymistką

optymistom lżej w życiu !
ana_art 00:34, 25 cze 2013

atena35 napisał(a)

Amerycki powiadasz - chciałabym, żeby to było zaraźliwe, bo mało takich ludzi wokoło.
Dla mnie też wzór i autorytet. Nie wiedziałaś, że masz tylu fanów ???
przyjedż do mnie o Cię zarażę