Sylwia umówmy się że tam nic nie ma jakie będą drzewa nie wiem, jeszcze nie wymyśliłam czy to będa kuliste wiśnie czy buk, a może właśnie ambrowiec. Z kuchni mam taki obrazek
Aniu- oj posiedziałam sobie nad twoim wątkiem od początku, zwabiłaś mnie tymi tulipkami i muszę powiedzieć że cudownie podgląda się jak powstaje twój ogród- który już teraz jest cudny, na wiosnę to dopiero będzie. Kupiłam dziś w biedronce polecane przez Ciebie i Madżenkę tulipanki exotic empror, dodatkowo wzięłam też czosnki gladiatory- zaskoczyła mnie cena, a miałam sobie je odpuścić, a tu taka miła niespodzianka
Pozdrawiam serdecznie
Gosiu bardzo mi miło, ale że miałas tyle cierpliwości by siedzieć od początku.... podziwiam Zarówno tulipanami, czosnkami jak vanillką będziesz zauroczona!
Ja dzisiaj zaszłam do B po wodę dla młodego i widzę a tam szachownice dwie leżą... i wyszłam z tymi szachownicami, kolejnymi 5 paczkami exotic emporio (mam ich teraz 200cebul) i 10 paczkami kolejnych szafirków...
no miało być.... ale co począć jak one tam tak leżały i uśmiechały się do mnie? a jeszcze muszem zamówić irysy i jeszcze dumam czy nie dokupić angeliq, ale to dopiero wtedy jak obsadzę rabatę rozplenicową i zobaczę ile mi jeszcze zostanie tych co mam