Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 11:03, 23 wrz 2013

Sylwia umówmy się że tam nic nie ma jakie będą drzewa nie wiem, jeszcze nie wymyśliłam czy to będa kuliste wiśnie czy buk, a może właśnie ambrowiec. Z kuchni mam taki obrazek
Syla 12:03, 23 wrz 2013

wstawię Ci zdjęcia z garden w formie stożkowej i kulistej .... sama sobie oceń ..... czy to się zmieści czy nie .... różne wysokości szczepienia .....

klonika przeniosłam na prawą stronę rabaty żebyś nie szukała
Gosiniak 12:24, 23 wrz 2013

Aniu- oj posiedziałam sobie nad twoim wątkiem od początku, zwabiłaś mnie tymi tulipkami i muszę powiedzieć że cudownie podgląda się jak powstaje twój ogród- który już teraz jest cudny, na wiosnę to dopiero będzie. Kupiłam dziś w biedronce polecane przez Ciebie i Madżenkę tulipanki exotic empror, dodatkowo wzięłam też czosnki gladiatory- zaskoczyła mnie cena, a miałam sobie je odpuścić, a tu taka miła niespodzianka
Pozdrawiam serdecznie
Gosiniak 12:25, 23 wrz 2013

Aj zapomniałam że dumam teraz (oczywiście za sprawą twojego wątku) gdzie tu wcisnąć vanilkę...hihi...
Buziaki
ana_art 13:19, 23 wrz 2013

Sylwia DZIĘKI ! ja nie umiem w garden robić a Tobie tak cudnie wychodzi
atena35 13:20, 23 wrz 2013

ana_art napisał(a)
Zauważyłam że Ci nie odpowiedziałam Tosiu ja w tamtym roku sadziłam w październiku przed przymrozkami i po przymrozkach
link do pogody
http://www.yr.no/place/Poland/

Nic nie szkodzi, Danusia mi odpowiedziała

Kiedyś nie nadążałam tylko u Marzenki, teraz i u Ciebie jestem do tyłu
ana_art 13:28, 23 wrz 2013

Gosiniak napisał(a)
Aniu- oj posiedziałam sobie nad twoim wątkiem od początku, zwabiłaś mnie tymi tulipkami i muszę powiedzieć że cudownie podgląda się jak powstaje twój ogród- który już teraz jest cudny, na wiosnę to dopiero będzie. Kupiłam dziś w biedronce polecane przez Ciebie i Madżenkę tulipanki exotic empror, dodatkowo wzięłam też czosnki gladiatory- zaskoczyła mnie cena, a miałam sobie je odpuścić, a tu taka miła niespodzianka
Pozdrawiam serdecznie
Gosiu bardzo mi miło, ale że miałas tyle cierpliwości by siedzieć od początku.... podziwiam Zarówno tulipanami, czosnkami jak vanillką będziesz zauroczona!
Ja dzisiaj zaszłam do B po wodę dla młodego i widzę a tam szachownice dwie leżą... i wyszłam z tymi szachownicami, kolejnymi 5 paczkami exotic emporio (mam ich teraz 200cebul) i 10 paczkami kolejnych szafirków...
Tosia 13:48, 23 wrz 2013

ana_art napisał(a)
Gosiu bardzo mi miło, ale że miałas tyle cierpliwości by siedzieć od początku.... podziwiam Zarówno tulipanami, czosnkami jak vanillką będziesz zauroczona!
Ja dzisiaj zaszłam do B po wodę dla młodego i widzę a tam szachownice dwie leżą... i wyszłam z tymi szachownicami, kolejnymi 5 paczkami exotic emporio (mam ich teraz 200cebul) i 10 paczkami kolejnych szafirków...

a miał być już koniec cebulkowego szaleństwa ja aż się boję iść do sklepu by nie skończyc podobnie
ana_art 13:52, 23 wrz 2013

Tosia napisał(a)

a miał być już koniec cebulkowego szaleństwa ja aż się boję iść do sklepu by nie skończyc podobnie
no miało być.... ale co począć jak one tam tak leżały i uśmiechały się do mnie? a jeszcze muszem zamówić irysy i jeszcze dumam czy nie dokupić angeliq, ale to dopiero wtedy jak obsadzę rabatę rozplenicową i zobaczę ile mi jeszcze zostanie tych co mam
ana_art 13:59, 23 wrz 2013

no i co jak myślicie????
rabata ma ok 6x3m