Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Tosia 14:02, 23 wrz 2013

ana_art napisał(a)
no miało być.... ale co począć jak one tam tak leżały i uśmiechały się do mnie? a jeszcze muszem zamówić irysy i jeszcze dumam czy nie dokupić angeliq, ale to dopiero wtedy jak obsadzę rabatę rozplenicową i zobaczę ile mi jeszcze zostanie tych co mam

Oj wiem, wiem. Pięknie się uśmiechają i wołają kup mnie, kup mnie!
Ja właśnie nakupcyłam irysów. Ale cebulkowe. I teraz trochę żałuję bo to takie co kwitną już w marcu..A u mnie zima do maja:/
Magda70 14:04, 23 wrz 2013

A ja tak czosnki dokupiłam...chociaż obiecalam eMowi, że juz nie będę...ale jak one tak biedniusie na wierzchu leżały....
butterfly 16:17, 23 wrz 2013

Dołączam do grona do których cebulki wołają "kup mnie"... dzis kolejne.... oj, kiedy to sie skończy

Ana, dla mnie wersja a 3 kulistymi bardziej przemawia...
Zielona 16:27, 23 wrz 2013

Anetko, ceny ambrowców wysłałam. Czyżbyś wybierała się jednak do mnie....?
Zielona 16:29, 23 wrz 2013

A poza tym oddaję głos na formy kuliste Najwyższą niech będzie ambrowiec gum ball, po którego przyjedziesz do mnie, średni zostanie klon, który już tam jest, a najniższą wsadzisz catalpę nana, kytórą tez kupisz u mnie I już masz kilka powodów do wycieczki
butterfly 16:50, 23 wrz 2013

Az sobie musiałam wygooglac tego Gumballa... pięęękny jest !
Zaraz go dodaję na listę do głosowania

a ja myślałam, że to maja być 3 szt takiego samego drzewka, tylko szczepionego na różnej wysokości...
Zielona 16:54, 23 wrz 2013

butterfly napisał(a)
Az sobie musiałam wygooglac tego Gumballa... pięęękny jest !
Zaraz go dodaję na listę do głosowania

a ja myślałam, że to maja być 3 szt takiego samego drzewka, tylko szczepionego na różnej wysokości...

Pewnie tak ma być, ale na szybko znalazłam Anie powody do zakupów
Syla 17:13, 23 wrz 2013

A może w tej trójce kulasów to jednakowe odmiany ???? ten ambrowiec Gumball - cudny .... może uda się kupić o trzech różnych wysokościach ???? o ile zdecydujesz się na formę kulistą .....
Mala_Mi 17:57, 23 wrz 2013

Kup mnie, kup mnie... to sie chyba nigdy nie skończy
Zielona 18:02, 23 wrz 2013

Syla napisał(a)
A może w tej trójce kulasów to jednakowe odmiany ???? ten ambrowiec Gumball - cudny .... może uda się kupić o trzech różnych wysokościach ???? o ile zdecydujesz się na formę kulistą .....

Sylwia, ten mój miks zaproponowałam bez większego zastanawiania. Domyślam się, że Anie chodzi o jedną odmianę. A ambrowiec niestety nawet w tej wersji będzie miał koronę dużą nie wiem, czy trzy obok siebie na takiej poweirzchni by się nie tłoczyły za bardzo.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies